nlc.hu
Sztárok

Mesekönyvet ír Kulcsár Edina és Csuti

Mesekönyvet ír Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina és Szabó András nagyot álmodtak, mesekönyvet írnak.

Elvált szülők gyermekeként a sztárpáros, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti óriási energiát fordít arra, hogy a családot szoros egységgé formálja. Ez persze sokszor küzdelmes, de semmiképp nem akarják, hogy Medox és Nina átélje azt, amivel nekik kellett szembesülniük gyerekként.

A házaspár életét nap mint nap nyomon követhetjük a közösségi médiában. Ezáltal azt gondolnánk, mindent tudunk róluk, pedig – saját bevallásuk szerint – éppen csak egy kis  százalékát látjuk annak, ahogy élnek. A #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című rádiós podcast műsorban elárulták, hogy számukra a gyerekeik a legfontosabbak, miközben számos vállalkozást működtetnek. Hogyan lehet ebben egyensúlyt találni?

kulcsár edina csuti

Kulcsár Edina és Csuti (Fotó: Instagram)

„A családalapítás kezdetén megbeszéltük Csutival, hogy az elején nagyon megtolunk mindent, amibe éppen belekezdtünk, hogy amikor a gyerekekkel már valóban minőségi időt tudunk együtt tölteni, tehát már ők is emlékeznek rá, addigra a munkánk egy részénél ne kelljen személyesen jelen lennünk és tudunk rájuk koncentrálni, mert vannak olyan vállalkozásaink, amik maguktól is működnek” – mondja Edina, aki maga is sokszor vívódik a jó anya – rossz anya érzések kereszttüzében.

Edina és Csuti sokszor erőn felül igyekszik helyt állni a magánéletben és a munkában. „Férfiként is elképesztően nehéz ennyi feladatban teljesíteni, főleg azért, mert bennem egy nagyon stabil apakép van; pontosan tudom, hogy milyen apja szeretnék lenni a gyerekeimnek. Nagyon sok olyan családi eseményre emlékszem, amit biztosan nem szeretnék, hogy a gyerekeim átéljenek” – reflektál Csuti, aki maga is elvált szülők gyermeke.

Hogy milyen értékek a legfontosabbak számukra, és azokat hogyan szövik bele készülő mesekönyvükbe, ami várhatóan nem csak saját gyerekeikre, de másokra is hatással lesz majd, az kiderül a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsor különkiadásában, amelyben első alkalommal nemcsak női vendég volt jelen, hanem meghallgathattuk a férfi oldalt is. 

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top