nlc.hu
Sztárok

Szűcs Valdó amerikai felesége

Elképesztően dögös az olimpikon Szűcs Valdó felesége

A tokiói olimpián is induló gátfutó Szűcs Valdó egy gyönyörű amerikai bloggert vett feleségül – ketten együtt olyanok, mintha egy magazin címlapjáról léptek volna le.

Szűcs Valdó gátfutó hivatásos modellnek is elmehetne, csakúgy, mint a felesége, aki egy hihetetlenül dögös amerikai blogger.

A sportoló egyébként a tokiói olimpia előtt azt mondta, hogy kezdésnek egy egyéni csúccsal lenne elégedett, ugyanis ez elég lehet majd arra, hogy bejusson az elődöntőbe.

Szűcs Valdó, olimpikon futó

Szűcs Valdó modellkedik is
(Fotó: Instagram/Szűcs Valdó[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"])

A 26 éves sprinter a japán fővárosban 110 méteren szeretne bizonyítani, amiért mindent meg is tesz. Heti kilencszer edz, eddig felváltva készült itthon és az Egyesült Államokban, ami a pandémia időszakában megnehezítette a magánéletét. Erről a Nemzeti Sportnak mesélt:

„Tavaly októberben kezdtem el az alapozást Zalaegerszegen, ami nem volt könnyű lelkileg, mert a járványhelyzet miatt öt hónapig nem tudtam kiutazni a barátnőmhöz, Amberhez, aki azóta már a feleségem.”

A zalaegerszegi sprinter 3 évvel ezelőtt esett szerelembe. A sportoló akkor Londonban élt, és egy műtét után lábadozott, aminek köszönhetően nem volt jó passzban lelkileg. Szűcs a Blikknek ezt nyilatkozta kettejük megismerkedéséről, ami elmondása szerint szerelem volt első látásra: „2018 novemberében ismertük meg egymást az Instagramnak köszönhetően, amikor én még Angliában éltem. Decemberben aztán odarepült hozzám, hogy élőben is találkozzunk, azóta pedig nagyon jól megvagyunk, ő talán a legnagyobb szurkolóm. Mindene a fitnesz, nagyon odafigyel az étkezésre is, én is sokat változtattam a hatására az étrendemen. Ennek is köszönhető az utóbbi idők jó formája.”

Egy évvel azután, hogy megismerték egymást, Szűcs Tenerifén megkérte a párja kezét. Jelenleg New Yorkban élnek, és le sem tagadhatnák, hogy imádják egymást.

Szűcs Valdó és felesége, Amber
Megnézem
Összes kép (4)

A sprinter barátnőjét idén vette feleségül

A szerelmeseknek a koronavírus miatt több hónapot külön kellett tölteniük, azonban ez csak megerősítette a kapcsolatukat, hiszen idén, 3 év után összeházasodtak. Amber a nevét Lazzaróról Szűcsre változtatta – legalábbis a közösségi médiában –, és Instagram-profilján első helyen magát Szűcs Valdó feleségeként jegyzi.

A blogger ugyan pár évvel idősebb a sportolónál – és két kisfia is van előző kapcsolatából –, de ha mindezt nem tudnánk, a fotók alapján egészen biztosan nem gondolnánk a korkülönbségre. Lazzaro elképesztő formában van, rengeteget sportol, odafigyel az egészséges étkezésre, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint egy két lábon járó Photoshop. A sportoló és a felesége között 12 év a korkülönbség, de ez abszolút nem látszik.

Mit mondjunk még? A fotóik akár magazinokban is megállnák a helyüket. 

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top