nlc.hu
Sztárok

Sylvester Stallone gyönyörű lányai

Ők Sylvester Stallone gyönyörű lányai

Az akciófilmek atyaúristene, Rambo és Rocky maga, Sylvester Stallone az utóbbi egy-két évtizedben tagadhatatlanul lányos apukává vált, aki bármilyen marhaságra hajlandó, ha arra a három gyönyörű lánya kéri meg. Bemutatjuk Sophia Rose, Sistine Rose és Scarlet Rose Stallonét.

A kőkemény Sylvester Stallone nyuszifülekkel a fején a családi asztalnál? A nyolcvanas évek legnagyobb akciósztárja a Tiger King szereplőjének beöltözve? Három nagylánya kedvéért Sylvester Stallone gyakorlatilag bármire kapható, igazi jó fej édesapa, aki mindent megad a második feleségétől, Jennifer Flavin modelltől született lányainak. A korábbi házasságából két fia született, közülük Sage Stallone 2012-ben, egy szívbetegség következtében tragikusan fiatalon elhunyt. A szívbetegség öröklődő baj a családban: Sly legnagyobb lánya, Sophia úgy született, hogy egy lyuk volt a szívében, és egy műtétnek, valamint a mindenre kiterjedő egészséges életmódjának köszönhető, hogy 2016-tól teljesen rendbe jött, és már úgy élhet, mint bárki más. A lányok teljesen odáig vannak az édesapjukért, aki sokszor nagy örömmel viszi el őket és a feleségét a filmjei díszbemutatójára, és látszik, hogy fontos számára, hogy minél inkább kivegye az életükből a részét.

Sophia Rose Stallone

Stallone legidősebb lánya, Sophia idén augusztusban lesz 25 éves. A fent említett szívbetegsége sokáig kínozta őt, nagyon kellett vigyáznia a sportolással és egy mindenre kiterjedő diétát kellett betartania, hogy ne legyen baj a szívével, de szerencsére a mai orvostudomány képes volt visszaadni az egészségét. A lány kommunikációt (némi film specializációval) tanult a University of Southern Californián. Egyelőre a kommunikációt egy népszerű életstílus podcast, az Unwaxed vezetésével gyakorolja, ahol a műsorvezetőtársa a húga, Sistine Rose, és vendégeket is hívnak, hogy őszintén, filter nélkül beszélgessenek karrierről, egészségről, életmódról, pszichológiáról vagy akár a szexről. Sophia mellékállásban modellkedik is.

Sophia Rose Stallone, Sylvester Stallone legidősebb lánya (fotó: Instagram)

Sophia Rose Stallone, Sylvester Stallone legidősebb lánya (Fotó: Instagram)

Sistine Rose Stallone

Külsőre talán Sly középső lánya ütött a legjobban az anyukájára, Jennifer Flavinre, és az édesapja mozi iránti szenvedélyét is örökölhette, ugyanis ő az egyetlen a három lány közül, akinek vannak színészi ambíciói. A 47 méter mélyen című cápás horror folytatásában már megcsodálhatta őt a nagyközönség, idén pedig egy Bruce Willis akciófilmben lesz látható. Ezek a munkák nem jelentenek egyenes utat a sztárrá váláshoz, de ki tudja, talán még az is benne van a pakliban. Sistine – valószínűleg a kis korkülönbség miatt – nagyon szoros kapcsolatot ápol a nővérével, Sophia Rose-zal, ami egyben rendszeres, játékos vetélkedést is jelent egymással. Azt, hogy mennyire szinkronban vannak, jól mutatja a közösen vezetett podcast, az Unwaxed is. Bár mindhárom Stallone lány modellkedik, eddig Sistine Rose aratta modellként a legnagyobb sikereket, hiszen számos nagy magazin oldalain feltűnhetett már.

Sistine Rose Stallone, aki az apja nyomdokaiba lépett (fotó: Instagram)

Sistine Rose Stallone, aki az apja nyomdokaiba lépett (Fotó: Instagram)

Scarlet Rose Stallone

Sly legfiatalabb lánya, Scarlet Rose még csak tavaly érettségizett – apja nagy büszkeségére –, és talán ennek is köszönhető, hogy igencsak apás lány. Mindhárom Stallone lány Instáján vannak érdekességek, de a legtöbb apás fotó egyértelműen Scarlet Rose-nál látható, aki valósággal sportot űz abból, hogy megviccelje az apját, történjen ez élőben vagy a közösségi médiában. Ő is modellkedik, de számára a szépségénél fontosabb a sport, Sly legkisebb lánya ugyanis igazi sportőrült, aki olyankor érzi magát a legjobban, ha edzhet.

Scarlet Rose Stallone, a legkisebb Stallone lány (fotó: Instagram)

Scarlet Rose Stallone, a legkisebb Stallone lány (Fotó: Instagram)

Lányos apukákról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top