nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary örökbe akart fogadni

A volt kiadója Nótár Maryről: „Örökbe akart fogadni egy kisbabát, akiről azt hazudta volna, hogy az övé”

Egykori kollégái azt állítják Nótár Maryről, hogy megjátszotta a terhességét.

Évek óta húzódik a per Nótár Mary és egykori kiadója között. Legutóbb az énekesnő azt mondta a Reggeliben, hogy első fokon pert nyert és kicsit megnyugodott, hogy mások is látják, igazat mond, mégis kénytelen testőrrel menni mindenhova. Most a másik fél, a korábbi menedzsmentjének vezetője is megszólalt az ügyben, a Story magazinnak mondták el az álterhesség történetét. 

„Örökbe akart fogadni egy kisbabát, akiről azt hazudta volna, hogy az övé, ő hordta ki, ő szülte meg, miközben álhasat hord. Mi az első pillanatban kerek perec visszautasítottuk, hogy ebben bármilyen szinten is részt vegyünk. Ebből vita lett, majd egyszer csak kiviharzott, és többek között azt is mondta: hogy akkor megoldja nélkülünk” – állítja a kiadó egyik tulajdonosa, Lakatosné Száva Rita. 

Mary állítólag 2016 szeptemberében állt elő azzal, hogy szeretné megjátszani a terhességét és a kiadója segítségét kérte ebben. Az pontosan nem derült ki, hogy erre miért volt szükség, mindenesetre, miután a kiadó megtagadta a kérést, Nótár Mary feljelentette őket testi sértés vádjával.

További részletek a legfrissebb Story magazinban

Zoli gazda megbánta döntését

Dér Heniék, Kasza Tibiék és Zoli gazda az e heti Story magazinban

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top