nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsit a postása kapcsolta össze a csalókkal

Filmbe illő módon szervezték be Lagzi Lajcsit

Krimibe illő történet bontakozik ki az ismert zenész körül.

Ahogy tegnap megírtuk, Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi bedrótozva segített a rendőröknek csalókat lebuktatni. Az ismert zenész most a Blikknek mesélte el, hogy milyen szokatlan módon környékezték meg a bűnözők. 

Ahogy a lap írja, a csalók fedett ügynöknek adták ki magukat, akik azt ígérték, hogy 200 millió forintért cserébe elintézik, hogy ne kapjon komoly büntetést az ellene folyó áram-, víz-, és gázlopási ügyben. 

Galambos az interjúban elmondta, hogy az egyik postásuk kereste meg, akit évtizedek óta ismernek, mivel a család közeli barátja. Amikor a kézbesítő felhívta a zenészt, még nem gyanakodott, csak akkor vált szokatlanná a beszélgetés, amikor nem a szokott helyen akart vele találkozni, hanem egy tanyához közeli víztelepre hívta. 

Lagzi Lajcsit krimibe illő módon környékezték meg a csalók

Lagzi Lajcsit nagyon megviselte az eset (Fotó: smagpictures.com)

Amikor Lagzi Lajcsi odaért, kiderült számára, hogy a postással mellett két férfi várja, akik elmondták neki, hogy több ismert ember ügyes-bajos dolgát segítettek már elintézni, és mivel ismerik Polt Péter legfőbb ügyész „jobb kezét”, a fenti összegért cserébe neki is segítenek az ügy megoldásában. 

„Én hiába mondtam, hogy nem követtem el semmit, ők csak tovább erősködtek. Azt akarták, azonnal váltsam le az ügyvédemet, mert szerintük ő egy besúgó, majd ők adnak jogi képviselőt. Én persze, már akkor tudtam, hogy semmilyen együttműködést nem akarok velük, és megdöbbentett ez az egész történet. A találkozó nagyjából fél órán át tartott, majd elhajtottak az autójukkal, amit a biztonság kedvéért le is fotóztam” – tette hozzá Galambos Lajos, akit nagyon megviselt az eset. 

A zenész egyelőre nem akart újabb részleteket elárulni az esetről, de megígérte, hogy a kémfilmbe illő történet részleteit, amint teheti, megosztja majd a nyilvánossággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top