nlc.hu
Sztárok

Bogi és Gergő gazda távkapcsolata

Házasodna a gazda: Bogi akkor is keveset látja Gergőt, ha ott van nála a rancson

Gergő gazda és Bogi még mindig együtt vannak, de csak keveset találkoznak.

Ahogy arról mi is írtunk, Gergő gazda és Bogi a forgatások óta is egy párt alkotnak. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve megvolt köztük az összhang, az érdeklődési körük is hasonló, ezért nem is volt nagy meglepetés, amikor a gazda végül Bogi mellett tette le a voksát. A műsorban felmerült, hogy mit csinálna a lány, ha odaköltözne szerelméhez, ám erre még nem került sor. A kapcsolatuk alakulásáról a Reggeliben beszéltek.

A beszámolót azzal kezdték, egyikük sem gondolta volna, hogy a műsorban találják meg a szerelmet, mindkettejüknek nagy meglepetés volt, hogy rátaláltak a másik felükre. Szóba jött, hogy nagy köztük a távolság, ők pedig beszéltek róla, hogyan oldják meg, hogy lássák egymást.

„Igyekszünk megoldani, kéthetente, hetente találkozunk, akkor több napot is lent vagyok nála” – mondta Bogi, Gergő pedig hozzátette, hogy általában a lány megy hozzá, hiszen ő a munkája miatt nem tudja megtenni, hogy napokra otthagyja a rancsot.

gergő gazda és bogi

Gergő gazda és Bogi (Fotó: RTL)

Még több sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top