nlc.hu
Sztárok

Az RTL Klub felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval

Az RTL Klub felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval, amíg ítélet születik a gyermekbántalmazási ügyben

Az RTL Klub egyből lépett az ügyben, mostantól nem dolgoznak együtt Molnár Gusztávval.

Ahogy azt mi is megírtuk, Rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a 34 éves színész bántalmazta 8 éves gyermeküket, Benedeket – derítette ki a Blikk. A Drága örökösök Szlávenje a Fókusz kameráinak elmondta, a kisfia pontosan tudja, hogy miként viselkedik vele és ki fog derülni az igazság. Addig is, az RTL Klub felfüggeszti a színésszel a közös munkát. 

Az RTL Klub számára kiemelten fontos a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nem csak a képernyőre kerülő műsorokban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a velünk dolgozó színészek neve gyermekbántalmazással kerül összefüggésbe. Ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval

– hangzott el a Fókuszban. Az is kiderült, hogy a Hotel Margaret már leforgatott jeleneteit újraforgatják egy másik színésszel, valamint Molnár Gusztáv és párja az ősszel képernyőre kerülő Nyerő Párosban is szerepelt, ott már nem tudják helyettesíteni, hiszen a műsort hónapokkal ezelőtt készítették el.

molnár gusztáv

Molnár Gusztávval mától nem dolgozik együtt az RTL Klub (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top