nlc.hu
Sztárok

Baronits Gábor akkor és most

Felismered még Baronits Gábort ezen a régi fotón?

A Jóban Rosszban egykori Halász Kristófja, Baronits Gábor hamarosan a TV2-n tér vissza a képernyőre, a TOTEM című kaland-reality sztárcsapatának tagjaként.

Baronits Gábor Ungár Anikó bűvész és Baronits Zsolt, a Syrius együttes alapító tagjának fiaként gyakorlatilag beleszületett a szórakoztatóiparba. Már 9 éves korától tanult Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdiójában. Az ország azonban 2009-ben, a Jóban Rosszban című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a nevét, melyben Halász Kristófot alakította. Ez a fotó a sorozatban való debütálásának időszakában készült az akkor 20 éves színészről.

Baronits Gábor

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban új szereplőjeként (Fotó: smagpictures.com/Gabriella Németh)

„Kipróbáltam a bűvészkedést és zenéltem is, szaxofonon játszom, mint az édesapám. Szerettem volna belelátni a szüleim világába, de nem akartam ugyanazt csinálni, mint ők. Az, amit elértek a saját szakmájukban, az a csúcsok csúcsa. Talán én is elérhettem volna ugyanazt, de mindig az árnyékukban maradtam volna. Ezt nem akartam. Tetszett a színpad világa, ezért én is színpadi foglalkozást kerestem, nekem a színészet jutott” – nyilatkozta Baronits 2011-ben a Nők Lapjának.

A televíziós produkciók mellett több színdarabban és néhány játékfilmben is megcsillogtatta tehetségét. A Jóban Rosszbanból 2015-ben távozott. „Meghoztam egy nehéz, de annál érthetőbb döntést. Nehéz volt, hiszen a második családomtól kellett búcsúznom. Rengeteget köszönhetek a sorozatnak, hiszen akkor szavaztak nekem bizalmat, amikor még »tojáshéj volt a fenekemen«. A legfájdalmasabb talán a sorozatbeli családom »elvesztése« lesz. Fábián Anita, Dózsa Zoltán, Gesztesi Károly… Köszönök mindent! Nagyon sokat tanulhattam tőletek!” – írta akkor menedzsementje Instagram-oldalán. 

A színész magánéletével is rendszeresen szerepelt a lapokban, hiszen több híres barátnője is volt. Korábban egy párt alkotott Lolával, majd a Miss Earth Hungary győztesével, Sydney van den Boschsal, akivel 2016-ban szakítottak. Az azóta eltelt években már a lapok is inkább csak találgatták, ki lehet a párja.

Baronits Gábor

Baronits Gábor, a Totem egyik sztárja (Fotó: smagpictures.com/TV2 /press.tv2.hu(

2018-ban Baronits a Csak show és más semmiben brillírozott. Hamarosan pedig egy újabb TV2-es produkcióban, a TOTEM-ben tér vissza a képernyőre a kaland-reality sztárcsapatának tagjaként. A forgatások alatt ráadásul a színész és csapattársa, Oczella Eszter közel kerültek egymáshoz, nemrégiben pedig Görögországban nyaraltak, ahonnan közös fotót ugyan nem posztoltak, azonban az azonos helyszínek egyértelművé tették, hogy közösen vakációztak. 

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top