nlc.hu
Sztárok

Götz Anna reagált az őt ért vádakra

Götz Anna reagált az őt ért vádakra, miszerint kitiltotta Böröndi Tamás ikreit a házból

Götz Anna szerint befeketítik néhai férje, Böröndi Tamás emlékét.

A Story magazin keddi számában jelent meg, hogy Götz Anna és néhai férje, Böröndi Tamás ikrei között háború dúl, hiszen a színésznő nem engedi be a lányokat az egykor közös házukba. Az ügyvéd szerint ez teljesen legális, hiszen ő a haszonélvező, az ő engedélye nélkül még eladni sem lehetne a házat.

Götz Anna reagált az elmúlt napok híreire. „Akik eddig megszólaltak, azok egész egyszerűen befeketítik a szerelmem, Tamás emlékét. Teszik mindezt egy lelkileg nagyon megterhelő hagyatéki eljárás közepén, melyben egyedül vagyok. Nagyon egyedül vagyok. Azzal vádolnak, hogy nem állok szóba senkivel. Ez természetesen nem igaz, beszélek azokkal, akik szeretnek, akik érdekek nélkül vannak jelen az életemben” – mondta el a Borsnak, ám az ikrekkel kapcsolatos történésekre nem kívánt hosszabban reagálni. 

„Férjem elvesztésében a legnagyobb vesztesek a szerettei. Ezért nem reagálok semmilyen vádaskodásra. Éppen elég szomorúság van az életünkben így is. Nem szeretnél újabb frontokat nyitni.” 

A lap információi szerint Götz Anna gyakorlatilag senkivel nem tartja a kapcsolatot: Straub Dezső megpróbálta elérni, miután elhunyt a Vidám Színpad igazgatója, de hónapokig nem vette fel neki a telefont.

götz anna böröndi tamásgötz anna böröndi tamás

Götz Anna nem tud túllépni a gyászon (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top