nlc.hu
Sztárok

Emilió új slágere

Saját bakija inspirálta Emiliót az új dala elkészítésére

A ’Haju vana dudu’ című dal és a klip nem mentes az öniróniától és görbe tükörtől sem.

Hatalmasat robbant a bomba, amikor 2019-ben Ganxsta Zolee Emilio egy korábbi TV-s produkcióján élcelődött. A videó, amelyben az énekes egy sorttévesztést némi halandzsázással oldott meg, Ganxsta Zolee-nak köszönhetően végigsöpört az interneten. Bár Emilio egy ideig nem reagált a rapper élcelődésére, végül megtörte a csendet és elárulta: nem neheztel kollégájára, amiért az kinevette sajátos megoldása miatt. „Számtalan mém született ebből a videóból, amelyre Zolee hívta fel a figyelmet. Mit mondjak, én is csak nevettem rajtuk! Másnak valami főbenjáró bűnt kell elkövetnie ahhoz, hogy a Híradóban beszéljenek róla. Nekem elég volt ez a kis botlás is hozzá” – idézte fel a történteket a 95.8 Sláger FM-en a sokat fogyó Emilio, aki ma sem cselekedne másképp.

Emilio

Emilio bakijából sláger lett – Forrás: YouTube

Ez egy élő televíziós adás volt, egyszerűen nem jutott eszembe az a sor. Nem akartam megtörni ezzel a produkciót, azon voltam, hogy megoldjam a helyzetet és azt a sort, ami kimaradt, valahogy pótoljam. Így sikerült, némi sajátos Emilio-angollal” – mondta a Drága családom főszereplője, akit bakija ihletett új dala és a hozzá tartozó klip elkészítésére.

Alapvetően egy laza pasas vagyok, ezért úgy gondoltam, tekerek még egyet az egészen. Így született meg a ’Haju vana dudu’ című dal és a hozzá tartozó klip. Persze, van benne némi önirónia is, de a sorok között ott van a fricska azoknak is, akik folyamatosan beszólnak, cikiznek. A dalhoz egy igazán polgárpukkasztó klipet készítettünk. Sőt, még Ganxsta Zolee is feltűnik benne. Nem fukarkodtunk a humorral” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Emilio.

Olvass még Emilióról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top