nlc.hu
Sztárok

Keményen beleálltak ByeAlexbe a netezők

Nem állt színpadra ByeAlex, durván nekimentek a csalódott rajongók

Óriási botrány lett ByeAlex elmaradt koncertjéből.

Technikai körülményekre hivatkozva nem állt színpadra zenekarával ByeAlex szombat este a Bánkó-tónál, a csalódott rajongók szétszedték az énekest – írja a Blikk

ByeAlex

Mintegy 2 ezer néző hiába várta ByeAlex és zenekara fellépését – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Milyen technikai ok? A New Level Empirenek megfelelt a bánki közönség?”, “Majd sír még a szátok szeptembertől, hogy “jajj de mennénk koncertezni”, “Régen elég volt egy szutyok gitár a kezedbe.. elszálltál kicsit, elfelejtetted honnan jöttél” – olvasható a kommentek között, amelyek nem kímélik az énekest.

A bánki koncertsorozat szervezői is megszólaltak a történtekről a közösségi oldalukon, a következőkkel indokolták az elmaradt koncertet: “Az előadóval kötött szerződés szerinti feltételek közül (ezek a fellépés körülményeire vonatkoztak) sajnos volt néhány, amelyet objektív okok miatt nem tudunk teljesíteni. (…) Hiába próbáltunk az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, sem az igyekezetünk, sem az összegyűlt kb. 2000 néző várakozása és szeretete nem volt elég ahhoz, hogy a koncertet megtartsa“.

Olvass még ByeAlexről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top