nlc.hu
Sztárok

Csonka András nővére 70 éves lett

Csonka András születésnapján köszöntötte 14 évvel idősebb nővérét

Csonka András a közösségi oldalán írt nővére 70. születésnapjáról, majd a Reggeliben is mesélt róla.

Csak az igazi rajongók tudják, hogy Csonka Andrásnak van egy idősebb féltestvére, aki a napokban ünnepelte a 70. születésnapját. Az ország Picije egy megható posztban köszöntötte a nővérét, majd a Reggeliben is beszélt az ünneplés részleteiről. 

A bejegyzést itt olvashatod:

 ,,Ha ez az utolsó posztom, az azért van, mert a nővérem kinyírt, amiért most megírom, hogy tegnap lett 70 éves! Vállalom és büszkén, hiszen nézzétek csak meg a képet, egy nappal sem néz ki többnek nálam, sőt! No meg úgy egyébként is ennyi vitalitás, energia, lendület, ami benne van, minden korparára rácáfol! Aki ismeri, tudja, milyen csodálatos nő, minden szempontból példaértékű. Tökéletes és pótolhatatlan motorja kicsiny családunknak. Ha Ő nincs, és nem olyan, amilyen, én biztos nem állok talpra Anyu halála után. Sosem akarta Őt pótolni, mégis betölti a legfontosabb hiányt, a bizalmat, a feltétel nélküli szeretetet, a határozott támaszt. Szerencsés vagyok, hogy a féltestvérem sokkal többet jelent nekem, mint sok embernek az édes testvére. Mi megbonthatatlanok vagyunk” – írta az Instagram-oldalán az Ébredj velünk! műsorvezetője.

Ma reggel pedig az RTL Klub vendége volt:

,,Nem csináltunk nagy cirkuszt ebből. Az élete képeiből csináltattam egy montázst. (…)Sajnos a körülményeket ismerjük, úgyhogy ő a legközelebbi hozzátartozóm. Elképesztő határozottsággal, lendülettel, szeretettel áll a családhoz” – mondta meghatódottan Csonka András a Reggeliben.

Még több sztárhír: 

csonka andrás

Csonka András (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top