nlc.hu
Sztárok

Molnár Piroska már alig tud járni

Molnár Piroska alig tud járni a fájdalomtól, de forgat és színházban is játszik

Molnár Piroskát műteni kellene, de a hosszú lábadozási idő miatt egyelőre nem vállalta a beavatkozást.

Molnár Piroska a Keresztanyu főszereplője, a sorozat mellett pedig több színdarabban is játszik. A művésznő nagy fájdalmakkal küzd, a térdeit meg kellene műteni, ám mivel hosszú hónapokat venne igénybe a rehabilitáció, erre még nem szakított időt. A Blikk az egyik kollégája szavaival írta le az állapotát. „Tömbösítik a jeleneteit, illetve van egy állandó segítője, aki figyel arra, mikor kell adni neki a botját vagy kér-e valamit a büféből, és természetesen egészen a helyszínig autóval hozzák-viszik” – mondta a színház munkatárs. 

Az RTL Klub híradójában beszélt az állapotáról. ,,Komolyan gondolom, de vannak olyan futó előadások, amelyeket az ember nem hagy csak úgy ott, nem hagyja cserben a színházát, a kollégáit. Bottal járok, mind a két térdem operációra vár. Ez azonban több mint két hónap gyógyulással járna. Éppen ezért most színpadon már csak olyan szerepet tudok vállalni, ami nem okoz fizikai megterhelést” – mondta a színművésznő.

molnár piroska

Molnár Piroska (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top