nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti esküvője ezért marad el

Elmarad Gáspár Zsolti esküvője, amit hétvégére terveztek

Augusztus utolsó szombatjára tervezte Gáspár Zsolti és gyerekei édesanyja, Méni az esküvőjüket, most azonban úgy tűnik, nem lesz ebből semmi.

Korábban nagyon boldogan mesélt arról Gáspár Zsolti, hogy úgy tervezik a párjával, idén augusztus végén összeházasodnak. Ménivel nem egy szűk családi rendezvényt akartak, arról volt szó, hogy sok ismert emberrel osztják meg a boldogságukat, de most nem érkezett meghívó senkinek – írja a Blikk

Gáspár Zsolti esküvőjére sok celebet vártak

Gáspár Zsolti esküvőjére sok celebet vártak (Fotó: Sajtószoba)

“Olvastuk, hogy lesz a nagy lagzi, és hogy szeretnék, ha mi is ott lennénk, de se meghívó se semmi nem jött. Nem is értjük az egészet”- mondta a Blikknek a Zsolti egyik ismerőse.

Az érintett az ügyben nem kívánt nyilatkozni, de annyit elárult: valóban csúszik az esküvő időpontja, mert néhány szükséges dolog nem érkezett meg időben. A pár története amúgy igen kacifántos. Zsolti ugyan mindenhol feleségeként emlegeti gyerekei anyját, de nemrég véletlenül derült ki: az igaz ugyan, hogy összeházasodtak, de 27 évvel ezelőtt el is váltak. Két külön töltött év után azonban ráébredtek, hogy ők összetartoznak. 

Sztáresküvők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top