nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra gyógyíthatatlan bőrbetegsége

Járai Kíra büszkén vállalja a vitiligóját, a férfiak szexinek tartják a bőrhibáit

Tinédzserkorában szegődött Járai Kíra mellé örök társául a vitiligo, amellyel évtizedekig mint egy eltitkolni való betegséggel élt együtt.

Járai Máté felesége, Járai Kíra a közelmúltban eljutott arra a pontra, hogy ország-világ előtt büszkén vállalja a foltjait, de ehhez saját démonait kellett legyőznie, hisz bőrbetegsége gyógyíthatatlan – írja a legfrissebb BEST magazin

Járai Kíra

Járai Kírát ma már az sem zavarja, ha még több foltja lesz – Fotó: Sajtóklub

Amikor 16 évesen kijött rajtam az első fehér folt, úgy éreztem, itt a világ vége. (…) Hibának tartottam, és minden lehetséges módot kipróbáltam, hogy eltüntessem azokat” – vallotta be a szinkronrendezőnő, aki hosszú úton ment végig, mire elfogadta pigmenthiányos bőrét. “Már átléptem a saját határaimat, és teljes elfogadásban vagyok önmagammal” – árulta el Járai Kíra, akit a férje így szeretett meg. 

Neki nagyon tetszik, szexinek találja, ahogy a férfiak többsége is. Most már az sem érdekel, ha több foltom lesz” – mondta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin - címlap

Olvass még Járai Kíráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top