nlc.hu
Sztárok

Kabát Peti a Survivor kalandokról mesélt

Kabát Peti: “Nagyon kemény volt a koplalás, az időjárás és kibírni a többieket”

Rettenetesen várja Kabát Peti, milyen lesz a kész Survivor, amelyben versenyzőként indult. Már most felidéződtek benne az emlékek, némelyiktől még mindig görcsbe rándul a gyomra.

Augusztus 30-án, hétfőn este 21:20-tól indul a Survivor az RTL Klubon, és ennek kapcsán Kabát Peti mesélt a forgatásról és a dominikai szigeten szerzett élményekről. Kiderült, hogy nem egy laza és jó hangulatú osztálykirándulásról van szó.

Survivor Sztárcsapat tagja: Kabát Peti

Survivor Sztárcsapat tagja: Kabát Peti (Fotó: Sajtóklub)

“Nagyon kemény volt. Koplalás, rossz idő, sütött a nap, kibírni a többieket, hogy milyenek lesznek. Azért az együttélés nem könnyű” – kezdte Peti a Reggeliben, aki a Celebek csapatának versenyzője, és kiderült, hogy ő tudatosan felkészült a műsorra. 

“Amikor megtudtam, hogy megyek, akkor elmentem egy diatetikushoz, összeírattam a kajámat, összeírattam az edzéstervemet, a vitaminjaimat. Amit én eltervezek, azt maradéktalanul véghez szeretem vinni. (…) Nem tudtam, hogy hízzak, mert úgyis le fogom adni, vagy úgy menjek ki, hogy már kezdjek hozzászokni, pár héttel előtte, hogy nem eszek.”

A beilleszkedéstől egyáltalán nem félt, mert megszokta a csapatsportban az összefogást, és nagyon várta a játékokat.

Ők is Survivor szereplők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top