nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi letiltotta az interjút

Tóth Gabi nyilatkozott az elmúlt napok támadásairól, később viszont letiltotta az interjút

Tóth Gabi reagált az elmúlt pár nap rosszindulatú megjegyzésére, de később mégsem akarta, hogy megjelenjen az interjú.

Tóth Gabi a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik önkéntes hírnöke – emiatt sok támadás érte, a kommentelők mellett ismert emberek is beszóltak neki a hite miatt. Lakatos Márk kezdte a sort, aki szerint nem csak az énekesnővel és a turulmadarakkal kell azonosítani a magyarságot és a hitet, valamint azt is elmondta, hogy Gabi nem bírja a kritikát és ez őt nagyon zavarja. A Sztárban sztár leszek! mestere letiltotta a stylistot, majd később Kajdi Csabát, aki szintén beszólt neki az egyik képe alatt. Osváth Zsolt ezért úgy döntött, hogy tisztázná a körülményeket és felhívja Gabit, ami meg is történt, ám az énekesnő később letiltotta az interjút.

,,Ma reggel felhívott a Gabi és azt kérte, hogy ne menjen ki az adás. Mondtam neki, hogy rendben, de én nem egy cég vagyok, egy sajtóorgánum, nem akarok megfelelni senkinek, csakis a nézőimnek, ezért azt az információt, hogy ő ezt az adást letiltotta, nem fogom előletek elhallgatni. (…)Azt az indokot, amit a Gabi mondott, valamelyest meg tudom érteni, viszont az objektív tájékoztatást mindenki megérdemli” – kezdte Osváth Zsolt, aki zanzásítva elmondta, hogy mi is volt a beszélgetésben. Mint kiderült, Gabi azzal indokolta a megjelenés letiltását, hogy szeretné, ha ezt az egészet minél hamarabb elfelejtenék és nem kapna több bántást. 

A Youtuber elmondta, az énekesnőt nagyon megviselte ez az egész, érezte, hogy szomorú volt a hangja. Tóth Gabit az zavarja a legjobban, hogy a húszéves kori önmagát azonosítják a mostani énjével, pedig gyakorlatilag két különböző emberről van szó. Kajdi Csabával kapcsolatban azt nehezményezte, hogy nem privátban kereste meg a modellügynökség-tulajdonos, hanem nyíltan írta a kritikáját.

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top