nlc.hu
Sztárok

Cristiano Ronaldo 2003-ban

El sem hiszed, hogy nézett ki Cristiano Ronaldo, amikor 2003-ban Manchesterbe igazolt

Cristiano Ronaldo 12 év után visszaigazolt a Manchester Unitedbe – mutatjuk, hogy nézett ki, amikor először aláírt.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb átigazolási bombahíre, hogy Cristiano Ronaldo 12 év után visszatér a Manchester Unitedbe, ahol hihetetlenül sikeres pályafutása elindult. A világ egyik legjobb focistája és a klub ma véglegesítette a szerződést, a következő mérkőzésen már valószínűleg pályára is lép a klasszis. Először 2003-ban igazolt a Vörös Ördögökhöz, természetesen egy fotó is készült aznap, amikor aláírta a megállapodást – mit mondhatnánk, Ronaldo olyan, mint a jó bor…

Amellett, hogy nagyon sikeres sportoló, a világon az ő közösségi oldalát követik a legtöbben. Így nem csak mint játékos, de mint brand is nagyon sokat ér a klubnak. Igaz, már 36 éves, még mindig bomba formában van, ezt a tavalyi, Juventusnál eltöltött idényben is igazolta. 

A Manchester United 20 millió euróért igazolta a klasszist, a heti fizetése pedig durván félmillió font lesz. Ez nem kevés pénz, de emellett rengeteg reklámban szerepel, több hotelje van világszerte, saját alsónemű-és szemüvegmárkája van, ráadásul a közösségi oldalaiból befolyó összeg még több, mint amit játékosként megkeres.

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top