nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi megpróbáltatásai még nem értek véget

Retteg Lagzi Lajcsi, a gyerekeit is elköltöztette otthonról

A zenész sejti, ki lehet a rosszakarója. Úgy véli, egyik ismerőse lehet a zsarolók felbujtója, pusztán a sikereire való féltékenységből.

Mint arról beszámoltunk, csalók keresték meg Lagzi Lajcsit, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól és ezért 200 millió forintot kértek. A trombitaművész azonban szólt a rendőrségnek, így a segítségével három embert sikerült letartóztatni.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi megpróbáltatásai még nem értek véget (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

Lagzi Lajcsi a Tények Pluszban elárulta, a csalók letartóztatása ellenére továbbra is zaklatják őt, egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott. Azóta már a gyerekeit is elköltöztette otthonról, valamint különleges biztonsági rendszerrel vértezte fel az otthonát. Azt mondja, voltak, vannak és még lesznek is rossz éjszakái emiatt az ügy miatt. 

Véleménye szerint az elmúlt évek, főleg az elmúlt hónapok történései miatt kezdi átértékelni az életét. Már csak a legközelebbi barátaival van kapcsolatban. „Picit csendesebb életet szeretnék. Nagyon megviselt, még a kezem is remegett másnap” – vallotta be.

Olvass még Lagzi Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top