nlc.hu
Sztárok

65 éves lett Görbe Nóra

Görbe Nóra 65 évesen is bámulatosan néz ki

A színésznő egy ideje tudatosabban figyel magára.

Különleges fotósorozatot készített a BEST magazin Görbe Nóráról a 65. születésnapja alkalmából: végig vörös színű ruhákban fotózták a színésznőt. A vörös szín ugyanis a gyökércsakra színe, többek között a stabilitást és a biztonságot jelenti – utalva Görbe Nóra jelenlegi nyugodt és kiegyensúlyozott életére. „Fura kimondani, hogy 65, mert én egyáltalán nem érzem a koromat. (…) 18 évesen azt gondoltam, én már mindent tudok az életről, és 35 évesen még biztosabb voltam benne, pedig nem így volt. Rengeteg fájdalmon és megpróbáltatáson kellett átmennem, újra és újra összerakni magam” – vallotta be a színésznő, aki napjainkban már nyugodtan és boldogan él.

BEST magazin

Vörös színű ruhákban fotózta Görbe Nórát a BEST magazin

„Mára sikerült egy elvárásmentes életet kialakítanom. (…) Szép, természetközeli környezetben lakom, és igaz barátok vesznek körül. Nem kell sehová sem rohannom, végre kiengedett a lelkem a feszességből. Már senkinek nem akarok megfelelni. (…) Ha lenne olyan szerep, ami értéket képvisel, elvállalnám, de mindenáron már nem akarok szerepelni” – jelentette ki Görbe Nóra, aki valóban szerencsés géneket örökölt, hiszen 65 évesen egyáltalán nem őszül a haja.

A BEST magazinnak adott interjúban többek között azt is elárulta, hogy gondolkozott azon, hogy Nepálba költözik, van is rá lehetősége, de még semmi sem biztos, hiszen idegenként egy országban sem könnyű. „Most jó. Annak örülök, hogy megtaláltam az utat önmagamhoz, végre úgy élek, hogy a belső egyensúlyom megőrzése a legfontosabb” – mondta el.

Olvass még Görbe Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top