nlc.hu
Sztárok

Friss hírek a rákból gyógyult Forgács Gáborról

Forgács Gábor: “72 csodálatos évem volt, mielőtt jött a rák”

A 73 éves színész elárulta, sokszor volt a gödör szélén, de az orvosok mindig visszarángatták onnan.

Forgács Gábor hihetetlen lelkierőről tett tanúbizonyságot az elmúlt egy évben. A humor és az önirónia segített neki abban, hogy felépüljön a rákból – írja a Bors.

Forgács Gábor

Forgács Gábor rengeteg támogatást kapott a családjától- Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az utolsó egy év főszereplője gyakorlatilag a betegségem volt. (…) Többször voltam a gödör szélén, de az orvosok mindig visszarángattak onnan. (…) A betegségem miatt egészen más oldaláról ismertem meg a családomat, elképesztő módon mellettem álltak” – vallotta be Forgács Gábor, aki a betegsége alatt sem veszítette el a humorérzékét. “Elhülyéskedtem az egészet. Sztorizgattam, szétdumáltam magam. Valamilyen szinten segített, de elsősorban orvosi csoda, hogy élek. (…) Gyakorlatilag a halál az egyetlen igazságos dolog az életben, mert mindenkit utolér” – nyilatkozta a bulvárlapnak a rákból felgyógyult színész-humorista, aki a betegsége alatt nem értékelte át az életét.

Nincs miért. 72 csodálatos évem volt, mielőtt jött a rák” – indokolta, hozzátéve:”Mindig azt csinálhattam, amit szerettem, és abból fenn tudtam tartani magam. Semmit az ég egy adta világon nem kellett átértékelnem. Amit elrontottam, ami esetleg nem úgy sikerült, az mind jó volt úgy, mert ahhoz képest tudtam értékelni, amikor aztán elértem valamit“.

Olvass még Forgács Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top