nlc.hu
Sztárok

Polgár Kriszta mindenórás kismama

Polgár Kriszta: „Bármikor megérkezhet a kislányunk”

Már a harminchatodik hétben jár, és alig várja, hogy végre megpillanthassa kislányát. Polgár Kriszta szerint hétfőtől bármikor megérkezhet kislányuk. Az egykori szépségkirálynő az nlc-nek mesélt az utolsó hetekről.

Két fia születése előtt az utolsó heteket kórházban töltötte, ezért is örül annak, hogy most még komplikáció nélkül telnek napjai. Polgár Kriszta már nagyon várja a harmadik gyereke érkezését.

„Most is volt riadalom a babavárásunk elején, mert már a tizennyolcadik héttől kezdve voltak méhösszehúzódásaim – mondja Kriszta. – Azóta szedek hormonokat, amelyek segítettek, hogy ne induljon be a szülés. Nagyon óvatos vagyok, az edzéseket is abba kellett hagynom, de megérte, mert eddig szerencsére itthon tölthettem a napjaimat, nem kellett kórházba mennem. Most léptem a 36.hétbe, vasárnap hagyom abba a gyógyszereket, és tulajdonképpen hétfőtől így bármikor beindulhat a szülés. Már összepakoltam a cuccaimat, készen állok a kislányunk érkezésére.”

Kriszta nehezen döntötte el, melyik babakocsit válassza (Fotó: Polgár Kriszta)

Kriszta nehezen döntötte el, melyik babakocsit válassza (Fotó: Polgár Kriszta)

Krisztáék már hetekkel korábban berendezték a harmadik gyerekük szobáját. „Teljesen készen állunk a kicsi érkezésére, mindene megvan, kezdve a kiságytól a babafészken át, a ringatóig – folytatja. – Végül egy magyar babaruhagyártó cégtől szereztük be a ruhákat, amelyek minősége páratlan. Valahogy még mindig nagyon vonzódok a magyar dolgokhoz, pedig itt Amerikában rengeteg jó márka van. A legnagyobb kihívást a babakocsi választás okozta. Hat éve voltunk utoljára ilyen helyzetben Vincent születésekor, azóta pedig óriásit fejlődött a technika. Végül sikerült egy olyan babakocsit választanunk, amelyiket egy kézzel is összecsukhatok. Ez azért fontos, mert sokat utazunk, és ha a kezemben lesz a kicsi, akkor nem kell azon gondolkozzak, hová tegyem le. Egyszerűen egy kézzel megoldok mindent.”

A kismama már a szülésre is készen áll. „Egyedül amitől félek, az a maszkos szülés, mivel ilyenben még nem volt részem. Most végig rajtam kell lennie a maszknak, ami biztos nem lesz kellemes – mondja Kriszta. – Nagyon várom a pillanatot, amikor beindul a szülés, az orvosom fix, ám itt nincs védőnő, sem bába. A szülésznővel csak aznap találkozom majd a babaszületése előtt. Remélem, minden simán megy majd.”

Sztárszülők 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top