nlc.hu
Sztárok

VV Fanni ügyvédje rendőrséghez fordul

A rendőrséghez fordul VV Fanni családjának ügyvédje, túszejtéstől tart

A bíró, az ügyész és az eltűnt lány ügyvédje is egy kocsiban lesz kénytelen utazni a gyilkossággal vádolt férfivel.
VV Fanni ügyvédje

B. Lászlóra 30 évet kért az ügyész, ami olyan súlyos büntetés, hogy eszébe juthat a szökés vagy a túszejtés is – írja a Bors. 

„Az ügyészség harminc évet kért B. Lászlóra. Ez olyan mértékű büntetés, aminél már, bizony előfordul, hogy meggondolja az elítélt, hogy a börtönt választja, vagy menekül. Jó ötletnek tartom, hogy a vádlott mozgását lemodellezve járjuk végig azt az utat, amit ő huszonnégy óra alatt megtett. A személyes impulzusok segítik majd a bírónőt abban, hogy kialakítsa a saját meggyőződését” – mondta dr. Lichy József, a Novozánszki család képviselője, aki nem szívesen utazik egy autóban a feltételezett gyilkossal.

„Az utazás részleteivel kapcsolatban azonban vannak aggályaim. Még magánemberként sem szívesen tartózkodnék egy szűk légterű kisbuszban egy feltételezett gyilkossal, akinek tulajdonképpen nem sok vesztenivalója van” – mondta az ügyvéd. 

Olvass még a VV Fanni-ügyről az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Valter Berecz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top