nlc.hu
Sztárok

Görög Zita 42 éves

A 42 éves Görög Zita szinte semmit nem változott az elmúlt két évtizedben – akkor és most fotók

A TV2 esküvős doku-realityjében tért vissza a képernyőre a modell-műsorvezető, Görög Zita.

Görög Zita a még a kilencvenes években, tinédzserként kezdett modellkedni, komoly nemzetköri karriert futott be, élt és dolgozott többek között az Egyesült Államokban, Olaszországban és Franciaországban is. Itthon mégis a legtöbben a 2003-ban indult Megasztár műsorvezetőjeként ismerték meg a nevét, melynek első három évadában láthattuk, Tilla oldalán.

Görög Zita

Görög Zita a Megasztár műsorvezetőjeként (Fotók: smagpictures.com)

Mindemellett színésznőként is kipróbálta magát, nemzetközi és hazai produkciókban egyaránt. 2013-ban versenybe szállt a Nagy duettben Pataky Attila partnereként, később pedig az RTL Klub képernyőjén is feltűnt. Az utóbbi években viszont valamivel kevesebbet szerepelt, ami tudatos döntés volt a részéről. „Szórakoztatóipar. Benne van a nevében. De sokszor már nem szórakoztat, hanem ferdít, manipulál és megaláz. Nem tudom, szólt-e valaha másról a figyelemelterelésen kívül. Nem arról van szó, hogy a családommal nem nézünk jó filmeket vagy TV-műsorokat, de csak ebben élni és ezt fogyasztani nem elég a léleknek. A MeToo mozgalom végre megmutatta a médiaipar árnyoldalát is, de eltörölni nem tudja. Nyilván vannak olyan szerepek, feladatok, amiket érdemes elvállalni és szakemberek, akikkel öröm dolgozni és alkotni, nekem sokszor volt és van is ebben részem, de már nem hozom magam hülye helyzetbe” – fejtegette a Daigeworldnek adott interjújában. A közelmúltban a TV2 új, esküvős doku-realityjében, az Oltári történetekben azonban visszatért képernyőre, az egyik menyasszony szerepében.

Görög Zita

Közel 2 évtizeddel ezelőtt a kifutón és napjainkban, az Oltári történetek című műsorban (Fotók: Smagpictures/TV2 Sajtószoba)

Egészen hihetetlen, de Zita idén szeptember 27-én ünnepli a 42. születésnapját. Ha a friss fotóit összehasonlítjuk a közel két évtizeddel ezelőtti felvételekkel, alig látunk változást.

„Azt veszem észre, hogy a világban újra értékelik a negyveneseket. Ez szerintem segít a nőknek és nekem is” – nyilatkozta néhány hónapja a Blikknek, amikor a koráról kérdezték. 

Görög Zita és kisfia

Görög Zita és nagyobbik fia, Milán (Fotó: smagpictures.com)

Zita háromgyermekes édesanya. Korábbi élettársától, Seres Attila koreográfustól 2007-ben született meg az első fia, Milán, majd 2008-ban a lánya, Lotti. 2012-ben azonban, 9 év együttlét után szakítottak. 2015-ben fél év együttjárás után ment feleségül Koltay Tamás médiaszakemberhez, ám házasságuk hamarosan véget is ért. Később Laczkó Zsolt labdarúgó oldalán találta meg újra a boldogságot, akivel 2018 őszén született meg Timon nevű kisfiuk.

Görög Zita jól ismeri a hírnév árnyoldalait is, épp ezért a gyerekeit egyelőre igyekszik minél inkább távol tartani például a közösségi oldalaktól is. „Húúúú, a lányomat távol tartom tőle egy jó darabig, az tuti. Teljesen felesleges a fejlődésben lévő személyiségét leterhelni, elterelni és elültetni benne a tökéletességre való törekvést. Azt szeretném, ha az lenne számára a természetes, ami itthon is. Hogy normális a szülés utáni test és anya smink nélkül. Normális a tojásrántotta reggelire és nem kell magánrepülő egy klassz kiránduláshoz” – nyilatkozta erről.

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top