nlc.hu
Sztárok

Britney Spears a hátsójáról posztolt

Britney Spears a hátsójáról posztolt, ráadásul videón mutatta meg

Britney Spears egyszerű leírást adott a pikáns videóhoz.

Az utóbbi időben több a botrány Britney Spears körül, mint a jó hír. Idén júniusban Britney Spears több mint húsz percen át könyörgött a bíróságon, hogy kikerüljön apja gyámsága, gondnoksága alól. Akkor súlyos részletek derültek ki arról, hogy az énekesnő apja, Jamie Spears milyen toxikus és abuzív dolgokat erőltetett a lányára, ahogy korábban fogalmazott, mintha emberkereskedők fogságába került volna.

britney spears

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Egy hónapja újra felcsillant a reménysugár, hogy az énekesnő megszabadulhat az apjától, legalábbis a férfi hajlandóságot mutatott arra, hogy lemondana erről a feladatról. Britney Spears teljesen összetört az elmúlt években, nincs túl jó mentális állapotban, talán ennek köszönhető, hogy minél több pozitív visszaigazolást szeretne – a rajongói szerint ezért posztol ennyit magáról. Most éppen a fenekéről osztott meg egy videót.

Először egy képet osztott meg, de sokan nem hitték el, hogy valóban ő szerepel a fotón, ezért később egy videót is posztolt, amihez a következőket írta. „Itt egy videó, amin láthatjátok a fenekemet. Se filter, se kitakarás, ez a valóság. Amúgy egy szelfibottal fotóztam magam, mint mindig” – írta a képhez Britney Spears. 

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top