nlc.hu
Sztárok

Alanis Morissette: megerőszakoltak 15 évesen

Alanis Morissette állítja, több férfi megerőszakolta 15 éves korában

A kanadai énekesnő, Alanis Morissette egy dokumentumfilmben árulta el, hogy 15 éves korában több férfi megerőszakolta.

Alanis Morissette-et több férfi megerőszakolta 15 éves korában – erről az énekesnő beszélt a Jagged című új HBO-dokumentumfilmben.

A kanadai énekesnő korábban mindig azt mondta ezekről az aktusokról, hogy ő is beleegyezett, de aztán emlékeztették rá, hogy 15 évesen nem egyezhetsz bele. Kanadában 16 év a belegyezési korhatár.

Évekig tartó terápiára volt szüksége ahhoz, hogy el tudja ismerni az áldozatiságát. Ma már annak nevezi a történteket, amik valóban voltak: „Mind pedofilok voltak, és kiskorú elleni nemi erőszak volt a törvény szerint.”

Alanis Morissette nem nevezte meg az állítólagos elkövetőket, de megemlítette, hogy amikor korábban beszélt róla, süket fülekre talált. Ezért szerinte sokszor nem a nők várnak, amíg beszélnek a támadásokról, hanem egyszerűen a kultúránk nem hallgatja meg őket.

A Jagged című dokumentumfilmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be, Morissette azonban nem lesz ott az eseményen.

alanis morisette

Alanis Morissette (Fotó: Instagram)

(Deadline)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top