nlc.hu
Sztárok

Britney Spears és Sam Asghari eljegyzése

Britney Spearst eljegyezték, talán végre felnőtt életet kezdhet az énekesnő

Britney Spears a gondnokság szabályai szerint eddig nem házasodhatott meg.

A 13 éve tartó gondnoki felügyelete ellen jogi úton küzdő Britney Spears és barátja, Sam Asghari a hétvégén eljegyezték egymást. A hírt az Instagramra posztolt videóban jelentették be – írja a 444.hu.

Britney Spears-t eljegyezték, talán végre felnőtt életet kezdhet az énekesnő

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Spears jó ideje küzd azért, hogy feloldják a gondnoki felügyeletét, amely alá 13 éve, egy idegösszeomlása után helyezték, és melynek szabályai szerint apja gyakorol döntési jogot helyette szinte mindenben. Még idén júniusban Britney Spears több mint húsz percen át könyörgött a bíróságon, hogy kikerüljön apja gyámsága, gondnoksága alól.

Akkor súlyos részletek derültek ki arról, hogy az énekesnő apja, Jamie Spears milyen toxikus és abuzív dolgokat erőltetett a lányára, ahogy korábban fogalmazott, mintha emberkereskedők fogságába került volna.

Spears nem rendelkezett saját vagyonával, nem mozoghatott szabadon, sőt, a gondnokság szabályai szerint nem házasodhatott, és nem vállalhatott újabb gyereket sem.

Az eljegyzést megelőzően, szeptember elején Spears apja, Jamie leadta a Los Angeles-i bíróságon azokat a papírokat, amelyekkel hivatalosan is kezdeményezte lemondását a gondnoki szerepről.

Még több sztárhír

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top