nlc.hu
Sztárok

MTV Video Music Awards 2021: elképesztő ruhák és produkciók voltak

Madonna feneke szenzáció lett, JLo bugyi nélkül jelent meg, Justin Bieber furán festett – MTV VMA 2021 díjátadó képekben, dióhéjban

Jennifer Lopez mintha bugyi nélkül érkezett volna az MTV Video Music Awards gálára, Madonna feneke egy perc alatt került a figyelem középpontjába, és mégsem ő okozta a legnagyobb meglepetést. A régi nagy nevektől, mint Cyndi Lauper, Justin Bieberen át egészen az új generáció sztárjaiig rengetegen voltak a díjátadó ünnepségen.

Sokáig lapozgattuk az MTV Video Music Awards gálán készült képeket, és nehéz volt választani közülük, mert némelyik résztvevő neve nem sokat mondott, a megjelenésével viszont kitűnt az amúgy is extravagáns közönségből. 

Például Symone és Kandy Muse, két ismert drag queen bevonulása hozzájuk méltóan feltűnő volt. 

Symone és Kandy Muse a 2021-es MTV Video Music Awards gálán

Symone és Kandy Muse a 2021-es MTV Video Music Awards gálán (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A 2021-es díjátadó ünnepséget magyar idő szerint ma hajnalban tartották és az est egyik nagy nyertese Justin Bieber volt, aki az Év előadója és az Év legjobb popvideója díjat is megkapta, és sokak meglepetésére fellépett a gálán. Az utóbbi időben nem is annyira a zenéje került a figyelem középpontjába, mint a magánélete, a házasságáról sokan mondták, hogy Hailey Baldwinnal már semmi sem tartja őket össze.

Hailey Bieber és Justin Bieber a 2021-es MTV Video Music Awards vendégei voltak, a zenész a sok jelöléséből kettőt díjra is váltott

Fotó: Kevin Mazur/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS

Éppen ezért volt meglepő, hogy a pár együtt érkezett a díjátadóra, ahol a zenész beszédében a gyönyörű feleségnek is megköszönte a támogatást. 

A beszéde összeszedett volt, mégis, Justin Bieber öltözete láttán sokan úgy érezték, hogy a zenészről szóló aggasztó hírek igazak, és tényleg komoly mentális baja van. 

Justin Bieber és Giveon a Peaches-ért vhették át a díjat a 2021-es MTV Video Music Awards gálán
Megnézem
Összes kép (2)

A gálát Doja Cat vezette, aki jó néhányszor át is öltözött az este, és egyik ruhája mellett sem lehet elmenni, és jól mutatja, milyen nehéz szavakat találni rájuk, ha az egyik divatmagazin így jellemezte: hűha! 

Doja Cat furcsa ruhában az MTV VMA 2021 gálán
Megnézem
Összes kép (5)

A díjazottak közül ki kell még emelni Olivia Rodrigót is, aki egyértelműen az új generáció egyik sztárja. Daláért díjat is kapott, és az előadása a helyszínen is órási siker volt. Ő azon kevesek egyike, aki a klasszikusabb megjelenésre szavazott. 

Olivia Rodrigo a Legjobb új előadónak járó díjjal az MTV Video Music Awards színpadán
Megnézem
Összes kép (3)

Végül a kiemelt díjak közül az utolsót, az év videójáért járó díjat Lil Nas X nyerte, a Montero (Call Me By Your Name) című videoklipért. Az előadó egyszerű csillogós nadrágban adta elő a dalát, és nem kerülte el senki figyelmét, hogy az alsóneműt nem vett fel az egyik – Time magazinban is méltatott – legbefolyásosabb internetes sztár. 

Lil Nas X ruhája az MTV VMA 2021-es gálán
Megnézem
Összes kép (2)

Billie Eilish szintén a díjazottak között volt, és a fekete, látványosan túlméretezett kardigánban szinte csak a színpadon nem olvadt bele a gála amúgy sötét hátterébe. 

Billie Eilish ruhája az MT VMA 2021-en

Billie Eilish az MTV VMA 2021-es díjazottjai között volt (Fotó: Kevin Mazur/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Neki Avril Lavigne adta át a díjat, egy sokkal színesebb szettben. A kanadai énekesnő kétségtelenül a kétezres évek elején volt a karriere csúcsán, amikor minden rádióból az ő dalai szóltak. 2003-ban vett részt az MTV VMA gálán utoljára. Annak idején előszeretettel válogatott a férfias ruhadarabok közül, most a nadrágkosztümnek adott egy kis csillámpónis svungot: 

Avril Lavigne ebben a szettben érkezett az MTV VMA 2021-es díjátadójára

Avril Lavigne ebben a szettben érkezett az MTV VMA 2021-es díjátadójára (Fotók: Getty)

Ő a párjával, Mod Sunnal érkezett a díjátadóra.

Avril Lavigne és Mod Sunaz idei MTV VMA díjátadó ünnepségen

Avril Lavigne és Mod Sun az idei MTV VMA díjátadó ünnepségen (Fotó: John Shearer/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

A műsort azonban Madonna rúgta be, és nem is annyira a bevonulásával vagy az előadásával, hanem amikor hátat fordított a közönségnek és a kameráknak, majd kivonult. Több amerikai újság felidézte, hogy 2019-ben Madonna hátsójával voltak tele a magazinok, miután az énekesnő rajongói megszólták Madonnát. A most 63 éves sztár állítólag ezzel vágott vissza nekik. Akárhogyan is, azt sikerült elérnie, hogy percekkel az MTV VMA megnyitója után már vele, pontosabban a hátsójával volt tele a Twitter.

Madonna feneke az MTV VMA 2021-es gálán

Madonnának nem a ruhája váltott ki nagy visszhangot (Fotók: Gettyimages)

Jennifer Lopez megjelenése óriási meglepetés volt, hiszen az énekesnő nemrégiben még Velencében volt, ahol a párja, Ben Affleck filmbemutatóján kéz a kézben vonultak fel a vörös szőnyegen. Egyúttal ez volt az első hivatalos közös eseményük, amióta újra összejöttek

Ben Affleck és Jennifer Lopez csókja a vörös szőnyegen
Megnézem
Összes kép (3)

Az MTV VMA 2021-es gálára kis túlzással, de a reptérről érkezhetett az énekesnő, aki állítása szerint nem akarta kihagyni a 40. díjátadó ünnepséget. Ezúttal Ben Affleck nem jelent meg, és az énekesnő sem töltött hosszú időt a gálán, ahhoz azonban éppen eleget, hogy a ruhájáról beszéljenek: sokan találgatták, hogy vajon viselt-e bugyit az énekesnő, erre ő nem adott választ. 

Jennifer Lopez bugyi nélkül állt a színpadon

Jennifer Lopez meglepte az MTV VMA 2021-es vendégeit a megjelenésével (Fotó: Kevin Mazur/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Meglepő bevonulásokból nem volt hiány. Paris Hilton például Kim Petrasszal érkezett, aki latexmaszkot húzott. Szóval, aki eddig nem ismerte, ezután a díjátadó után sem tudja megmondani, hogy néz ki. Camila Cabello nem a párjával, Shawn Mendesszel vonult be. 

Kim Petras latex maszkban érkezett az MTV VMA gálára Paris Hiltonnal
Megnézem
Összes kép (15)

c

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top