nlc.hu
Sztárok

Kiszállt Survivor Gábor

Survivor: Gábor feladta a versenyt, nem bírta az éhezést

A civil játékos már nagyon szenvedett a szigeten, csapattársai sem tudták meggyőzni a maradásról.

Nem bírta az éhezést, és az azzal járó szenvedést, ezért a Yucahu egykori játékosa, Gábor feladta a játékot. Végleg elhagyta a Survivort. A Huraca’n játékosai hiába próbálták meggyőzni őt, hogy Tibinek és a csapatnak szüksége van rá, Gábor hajthatatlan volt.

Survivor Gábor

Survivor Gábor minden este pizzákról álmodott a szigeten (Forrás: RTL Klub / Survivor – videó)

A védettségi játékon még részt vett, majd bejelentette, hogy végleg távozik a túlélőshow-ból. Íme a búcsú pillanatai:

Survivor Gábor a versenyből való távozása után őszintén elárulta, mitől szenvedett leginkább a szigeten. „Egyértelműen a kaja hiányzott legjobban a szigeten, minden este pizzákról álmodtam. Reggel felkeltem, és csípős csirkeszárnyak lebegtek a fejem körül. Felnéztem a csillagokra, akkor kis muffinokat láttam bennük. Sok nap eltelt úgy, hogy iszonyatosan éheztem” – vallotta be az exjátékos, akiben már a 10. nap körül megfogalmazódott, hogy még 40 napot biztosan nem fog kibírni ennyire éhezve.

Mivel kiszállt a versenyből, ezért a Huraca’n törzs emberhiánnyal küzd. A Survivor kedd esti részében új játékos érkezik a pirosak közé: egy veterán játékos tér vissza a túlélőshow-ba.

Olvass még a Survivorről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top