nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró a róla készült titkosszolgálati jelentésekről

Nagy Ferónak még a szerelmi életébe is beavatkozott a titkosszolgálat

A zenész azt is kiderítette, kik jelentettek róla. Sokkot kapott, amikor megtudta, hogy 140 oldalnyi jelentés készült róla.

Nagy Feróról az „átkosban” folyamatosan készültek jelentések, amelyek egyike nemrég látott napvilágot. A Kossuth-díjas zenész a Blikknek vallott arról, mit is érzékelt ezekből a megfigyelésekből.

Nagy Feró

Nagy Feróról 140 oldalnyi jelentés készült az „átkosban” (Fotó: MTI/Kovács Attila)

„Megdöbbentő volt, hogy ennyire fontos voltam, és az is, hogy bárki bármikor megfigyelhetett. Mégis, kik voltak azok, akik jelentettek rólam? (…) Volt egy Dobos fedőnevű, akiről később kiderült, hogy valóban egy lecsúszott dobos volt, és még voltak páran, akikről kiderítettem, hogy kicsodák. Egyiküket sem kerestem meg. (…) Szánalmat és sajnálatot éreztem irántuk, hogy besúgók lettek” – mondta el a Beatrice frontembere, aki az irattárból kikért anyagokból tudta meg, hogy nemcsak a karrierjébe, hanem még a szerelmi életébe is beavatkozott a titkosszolgálat.

„Volt egy szép balerina, nagyon odavoltam érte. Erre küldtek valakit, aki elhintette nekem, hogy a lány mégsem szeret engem annyira, és nem is hűséges” – mesélte Nagy Feró.

Olvass még Nagy Feróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top