nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup szerelmi vallomása Szabó Zsófinak

Shane Tusup szerelmi vallomással bombázza Szabó Zsófit

Shane Tusup legújabb hozzászólásában nem titkolja, hogyan érez Szabó Zsófi iránt.
Szabó Zsófi és Shane Tusup

Shane Tusup az elmúlt hetekben látványosan csapta a szelet Szabó Zsófinak a közösségi oldalakon: a műsorvezető minden posztjánál bókolt, aztán nem rejtette véka alá, hogy tetszik neki a tévés, mostanra pedig kettejük kapcsolata internetes évődésbe csapott át. Sőt, úszó és tévés szakmai körökben is tudni vélik, egy párt alkot Szabó Zsófi és Shane Tusup.

Bár egyelőre nem derült ki egyértelműen, mi lehet a válófélben lévő műsorvezető és a barátnőjével nemrégiben szakított úszóedző között, Shane Tusup újabb szerelmi vallomással bombázta Szabó Zsófit, aki most ünnepelte a 33. születésnapját. 

Boldog születésnapot a legszebb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, varázslatos éjszakád volt a barátaiddal és a családoddal! Alig várom, hogy lássam, milyen csodálatos dolgokat fogsz véghez vinni idén!

– írta angolul egy hófehér szívecske kíséretében Shane Tusup, akinek Szabó Zsófi egy ugyanolyan szívecskével és egy köszönömmel válaszolt.

(Kiemelt kép: Instagram)

Shane Tusup és Szabó Zsófi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top