nlc.hu
Sztárok

Lefogyasztja a barátját Emilio

Schobert Norbi nyomdokaiba lépett Emilio

Akár a fitneszguru, az énekes is szeretne másoknak segíteni a fogyásban.

Túl a több tucatnyi súlyfelesleg leadásán Emilio úgy gondolta, eljött az idő, hogy eddig fogyási-életmódváltásbeli tapasztalatait átadja azoknak, akik még a nagy fogyás előtt állnak. Köztük jóbarátjának, Andrisnak, akinek – az étkezés mellett – a testmozgás a másik nagy mumusa.

Emilio

Emilio eldöntötte: lefogyasztja a barátját – Forrás: Drága családom

Nem könnyű ez az út, még én is szeretnék fogyni, nincs megállás. Viszont megvan már a tapasztalatom a fogyás terén. Hiszem azt, hogy ez hasznos lehet azok számára, akik még az életmódváltás előtt állnak. (…) Andrisnak nehezére esik a mozgás, de egy szál kolbász, egy kis sebesség és máris kocogni fog. Schobert Norbi nyomdokaiba lépek, nem lázba, hanem izomlázba fogom hozni az én jóbarátom” – jelentette ki Emilio a Drága családomban, akinek szavait hallva felesége, Tina, csak a fejét fogta.

Emilio

Kolbásszal ösztönözte futásra Andrist Emilio – Forrás: Drága családom

Az a helyzet, hogy Emilio megint el van tévedve. Az tény, hogy kemény elszántsággal nagyon sokat fogyott az utóbbi időben és ezt csak magának köszönheti. Azonban inkább lelki támaszt tud nyújtani annak, aki a fogyás előtt áll, mást nemigen. Még hogy ő Schobert Norbi nyomdokaiban? Két helyen is hibádzik ez a dolog. Egyrészt nem stimmel a bankszámlája, másrészt Emilio világéletében fel volt mentve tornából. Norbi már annyit mozgott, annyi mindent tett ezen a területen, hogy ha Emil tízszer születne újjá és próbálná őt utolérni, akkor se sikerülne neki” – vélekedik Tina, aki úgy érzi, inkább jó szavakkal és biztatással segítik majd jóbarátjukat, Andrist a fogyásban.

Olvass még Emiloról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top