nlc.hu
Sztárok

Gömöri András Máté 2. lett a testépítő versenyen

Iszonyúan kipattintotta magát Gömöri András Máté, ezüstérmet nyert a 29 éves színész a testépítő versenyen

Gömöri András Máté megmutatta testét 17 hét diéta után.

Gömöri András Máté szombaton, Pécset újra testépítő színpadra állt, ahol az elmúlt évek legkeményebb mezőnyével kellett megküzdenie. A 29 éves színész ezüstérmet szerzett a 4 állomásos versenyszezonja első versenyén.

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté csúcsformában volt a versenyen – Fotó Dunavölgyi Media Team

Egy Európa-, és világszinten is kiemelkedő mezőnnyel álltam egy színpadon. (…) Hatalmas élmény volt újra versenyezni. Nagyon büszke vagyok, hogy egy óriási küzdelem után, egy ilyen erős mezőnyben második helyezést sikerült kivívnom. A TOP 5-ben kizárólag ex-bajnokok voltak, (…) megtiszteltetés volt közöttük pózolni. 16/17 hét diéta után most mutattuk meg először, hogy mit raktunk eddig össze” – értékelte teljesítményét a Keresztanyu sztárja, akire még a 3 megmérettetés vár. Legközelebb október 30-án a bukaresti világbajnokságon áll majd a testépítő színpadra.

Gömöri András Máté

A színész nagyon elégedett a 2. hellyel – Fotó Dunavölgyi Media Team

Gömörinek vasárnap szabadnapja volt a diétájában, elárulta, hogyan “ünnepelte”: “Elvittem a feleségemet ebédelni és vacsorázni is”.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Olvass még Gömöri András Mátéról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top