nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi sosem kér kölcsön a férjétől

Csősz Boglárka anyagilag is független, sosem kérne kölcsön a férjétől

Csősz Bogi egész életében törekedett arra, hogy ne az határozza meg az életét, hogy kinek a felesége.

Csősz Boglárka legutóbb a Totemben bizonyította, hogy mennyire szívós és mennyi mindenre képes. Azelőtt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerepelt, ennek ellenére többször kihangsúlyozta, hogy ő teljesen független a férjétől és mindig is fontos volt számára, hogy ne függjön semmilyen formában senkitől. A Mokkában elárulta, inkább hitelt venne fel, minthogy a párjától kölcsönkérjen.

„Egy nőnek meg kell találnia a saját függetlenségét, mind az üzleti, mind a saját életében. Nekem mindig fontos volt, hogy egy saját utam legyen és ne az határozza meg az életemet, hogy valakinek a felesége vagyok. (…) Nagyon szeretem a kihívásokat és gyerekkorom óta tudtam, hogy szeretném megvalósítani magamat, úgy, hogy ne függjek senkitől, a saját álmaim után mentem” – mondta Bogi, aki imádja a filmezést, a média világát, de ugyanúgy megtalálta magát az üzleti életben is. 

Bogi arról is beszélt, hogy egy éve építget egy céget, ami már jó profitot hoz, teszi ezt úgy, hogy egyedüli nőként van jelen ebben a férfias világban. „Azt gondolom, egy női vezető fontos egy cég életében” – mondta. 

A színésznő szerint Magyarországon a legtöbb nő, akinek tehetős a férje, úgy gondolkozik, hogy inkább otthon marad és nem dolgozik, hiszen úgyis mindene megvan. Ő viszont nem tudna így élni. Mint mondja, a férje nagyon büszke rá, hiszen látja, hogy a sok befektetett munkának van gyümölcse. 

csősz bogi

Csősz Bogi (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top