nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka védelmére kelt Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko: „A nő nem tárgy” – Hosszú Katinka védelmére kelt a tévés

Vujity Tvrtko egy hosszú posztban fogalmazta meg a véleményét olimpikon úszónkról szóló cikkekkel kapcsolatban.

Hosszú Katinka az olasz nyaralásáról posztolt pár képet tegnap délután, ezzel kapcsolatban pedig több cikk is született, amelyekben leginkább az úszónő testére helyezték a fókuszt. Vujity Tvrtko egy hosszú posztban kelt olimpiai bajnok úszónőnk védelmére.

„A nő nem tárgy!!! Sokszoros olimpiai és világbajnok büszkeségünk közzétett egy fotót, amelyen az látszik, hogy nyaral, pihen, boldog. Megérdemelte a pihenést!

Az egyik sajtótermék a következő címmel írt cikket a BAJNOK Facebook-bejegyzéséből: „X.Y. bevállalta: összenyomta a melleit, és óriási dekoltázzsal ajándékozott meg minket – képek”

(A nevet én vettem ki a címből, mert másodlagos szégyenérzetem nem engedi, hogy ezen a fórumon »reklámozzam« ezt a szégyent. Hasonló okból a képet sem közlöm).

ELÉG! Elég a lányok, asszonyok, nők tárgyiasításából! Egy NŐ nem egy fenék, nem egy mell vagy nemi szerv! Egy nőnek kijár az érzékenység, a NŐI, az EMBERI MÉLTÓSÁG! Nem lehet ezt a méltóságot ócska haszonra, pillanatnyi kattintásszámra váltani. Egy EMBER ennél többet kell, hogy érjen, s ebben hatalmas az újságírók felelőssége (is)! Márpedig tömegével találkozom ilyen, és ehhez hasonló cikkekkel! (Csak összehasonlításként: hány olyan cikket olvasunk, hogy férfi sportolónknak »duzzad a gatyája« stb…?! Az is ízléstelen lenne, de olyan NINCS! Arról nem születnek cikkek tömegei)

A fenti példa mutatja, hogy ha BAJNOKUNKKAL, nemzeti büszkeségünkkel ezt megtehetik, akkor bárkivel megtehetik. A saját fórumomon kérem a sajtómunkasokat (is), hogy egy nő, egy ÉRZŐ EMBER lelkét nézzék, ne a mellét, combját, fenekét és dekoltázsát! A bajnokunk is többet érdemel. MINDEN NŐ TÖBBET ÉRDEMEL!

Hagyják abba a nők tárgyiasítását!” – írta közösségi oldalán a nemrég hazatérő tévés.

Tvrtko ezzel a poszttal kapcsolatban szólalt fel:

Még több sztárhír: 

vujity tvrtko

Vujity Tvrtko (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top