nlc.hu
Sztárok

Komoly döntést hozott Rózsa György, megválna otthonától

Rózsa György nyári balesete után komoly döntést hozott, megválna otthonától

Régóta fontolgatta már ezt a lépést, a nyáron történtek hozták el a fordulópontot.

A híres műsorvezető 2021 nyarán eltörte a csípőcsontját, és több másfél hónapot kellett kórházban töltenie, de hazaengedése is után is nagy fájdalmakkal küzdött még. Ugyan most már jobban van, de vannak dolgok, amik továbbra is nehézséget jelentenek számára.

„Már tudok lépcsőzni, de csak lassan és egyáltalán nem kellemes. Ha terhelem a bal lábamat, fáj a térdem és a bokám is… A garázsba muszáj lemennem, és az emeletre is valahogy fel kell jutnom. Ez gyorsította fel azt a döntésemet, amit már évek óta fontolgatok, ahogy 75 körül leszek, eladom, kiadom a házamat, és veszek vagy bérlek egy egyszintes lakást. Jövő tavasszal meg kell ejtenem” – nyilatkozta Rózsa György a Borsnak. Hozzátette, 25 éve él a házban, de amióta felesége elhunyt, azóta már nem ragaszkodik annyira az ingatlanhoz. „A lányom is elköltözött, nagy lett egymagamnak. De nem szomorkodom” – mesélte.

Rózsa György a napokban ünnepli születésnapját, 74 éves lett. „Mentek az évek, de sosem éreztem, hogy egy öreg ember lennék. A 74. évem pont ettől lesz kicsit szomorkásabb emlék. Nem egyszerűen arról van szó, hogy egy évvel idősebb lettem, hanem ez egy új élet kezdete, és nem önszántamból. Kicsit sántikálok, biztatgatnak, hogy jobb lesz, de ebben nem hiszek. Azok a dolgok, amiket eddig nagyon szerettem, valószínűleg kiesnek az életemből. A hatalmas sétákról, nagy bolyongásokról, a külföldi utazásokról le kell mondanom” – nyilatkozta. Hozzátette, a történtek ellenére mégis próbál mosolyogni, és bár nem tervez hatalmas ünneplést, azért vannak dolgok, amikhez ragaszkodik.

Rózsa György

Fotó: Smagpictures.com/Gábor Rozmanitz

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top