nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogi az eddigi párkapcsolatairól

Puskás-Dallos Boginak nem a szex a legfontosabb a kapcsolataiban

Intim titkairól is vallott Friderikusz Sándornak az énekesnő.

Mint arról beszámoltunk, október 9-én folytatódik az Életünk története, a műsor 3. évadában elsőként Puskás-Dallos Peti és felesége, Puskás-Dallos Bogi szembesül azzal, hogy mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva.

Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogiék 2 éve alkotnak egy párt – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Ön nem nagy kanállal ette az életet. Ön visszafogottan élt a szerelem adta lehetőségekkel” – szembesítette a 24 éves énekesnőt Friderikusz Sándor – derül ki a hétfői adás előzeteséből.

Nem ettem nagy kanállal. Ez így van. Nem vagyok prűd lány, de nagyon visszafogott voltam az ismerkedésben. Férfiak tekintetében nem volt sok partnerem” – vallotta be Puskás-Dallos Bogi.

Mire a műsorvezető rákérdezett, hogy mégis mennyi partnere volt, az énekesnő ezt válaszolta: „Erről egy úrihölgy nem beszél”, majd hozzátette: „De azt gondolom, hogy én sosem a szexualitás miatt mentem bele feltétlenül kapcsolatokba, hanem maga az ismerkedés miatt. Természetesen a szexuális aktus is fontos, hogy jó legyen. Én az ismerkedési időszakot élvezem igazán. Azt, ha nagyon hosszúra nyúlik, és meg kell engem hódítani”.

Olvass még az Életünk története korábbi szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top