nlc.hu
Sztárok

Közös szelfin Rúzsa Magdi és a férje

Ritkán látott férjével szelfizett Rúzsa Magdi, hosszú idő után újra megmutatta a párját a hármasikrekkel várandós énekesnő

Ritka pillanat: közös fotón Rózsa Magdi és férje, Vilmos.

Mint arról beszámoltunk, Rúzsa Magdi szeptember végén visszavonult, elbúcsúzott a közönségtől a hármasikrekkel várandós énekesnő, hogy a babavárásra nyugodt körülmények között fókuszálhasson. Ennek fényében Rúzsa Magdi immár nem koncertfotót posztolt közösségi oldalán, hanem egy kirándulós képsorozatot osztott meg követőivel.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi várhatóan jövő szeptemberben áll újra színpadra – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Férjével ugyanis kiruccant Esztergomba, így a közzétett fotókon nem csak azt mutatta meg, mennyire gömbölyödik már a pocakja, hanem a ritkán látott párját, Vilmost is. 

Rúzsa Magdi nemrég a BEST magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy már 10 éve dúl köztük a szerelem, és bevallotta: a férje mellett lett törékeny nő. Elmondása szerint Vilmos mellett megélheti a nőiességét. “Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. (…) A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymás” – árulta el a 35 éves énekesnő.

Olvass még Rúzsa Magdiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top