nlc.hu
Sztárok

Szigeti Ferenc diétája

Szigeti Ferencre felszaladt pár kiló, ezzel a diétával fogy

Tojás, korpovit, joghurt, sok fehérje és kevés szénhidrát. Lassan újra régi formájába kerül Szigeti Ferenc.

Egyetlen lágy tojás, pár koktélparadicsom és egy puffasztott rizsszelet, mindössze ennyit reggelizik mostanában Szigeti Ferenc, írja a Blikk. A Karthago gitárosa azt mondta a lapnak, hogy ebédre és vacsorára sem eszik ennél kiadósabb menüt. Szigeti az elmúlt tizenhét évben nagyon komolyan vette a testedzést, de miként mindenkiét, a koronavírus-járvány az ő megszokott napirendjét is felborította, minek köszönhetően közel hízott egy keveset. “Nekem mindig is fontos volt, hogy jó karban legyek, főleg az elmúlt évtizedekben, éppen ezért van itthon néhány gép, amelyen edzeni tudok. De be kell vallanom, itthon nincs meg az a motiváció, amely a teremben igen – közölte Szigeti. – Felszaladt rám öt-hat kiló, de lehet, hogy hét-nyolc is. De ki az, aki a nyári időszakban a súlyára tud figyelni, amikor a koncerteken is finomságokkal várnak, a nyaralások alatt pedig szintén tele az asztal ízletes falatokkal?”

szigeti ferenc a karthago gitárosa

Szigeti Ferenc zenész, gitáros, zenei producer, a Karthago rockegyüttes alapítója, vezetõje, valamint a Proton és a Zebra lemezkiadók, majd a Polygram magyarországi képviseletének vezetõje a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Szigeti Ferenc pályájának jelentõsebb állomásait elevenítik fel. / MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szigeti Ferenc már kitapasztalta, hogy melyik számára a legjobb diéta, és ismét azt az utat járja. “Két hete úgy döntöttem, hogy újra előveszem az akaraterőmet, és diétázni kezdek. Alapvetően elhagytam a szénhidrátot, és annak ellenére, hogy nagyon szeretem a gyümölcsöket, alig eszem most őket, vagy ha nagyon megkívánom, akkor legfeljebb almát. Egyelőre az a lényeg, hogy fogyjak, komolyan edzeni nem is tudok, maximum kardiózom. Ha elértem a mínusz nyolc kilót, akkor újra eszem majd szénhidrátot, és akkor végre az edzésbe is újra belefogok” – közölte a Karthago együttes vezetője.

A Blikk keretes írásban közölte Szigeti Ferenc napi étrendjét: 

  • Reggeli: Egy darab lány tojás, három-négy darab koktélparadicsom vagy egy kisebb paprika, egy szelet puffasztott rizsszelet és víz
  • Ebéd: Saláta és egy kis szelet hús
  • Vacsora: Egy joghurt

Tízóraira, ha nagyon éhes marad, Szigeti még egy lágy tojást, uzsonnára esetleg egy szelet korpovit kekszet eszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top