nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin a Survivorről

Survivor: Gáspár Evelinnek nem okozott gondot az éhezés, de szerinte a többiek elbutultak tőle

Gáspár Evelinnek nem okozott problémát az éhezés.

Gáspár Evelin nagyot küzdött a Survivorben, sokáig tengődött a Holtak Szigetén, de pénteken véget ért számára a játék. Jó tapasztalatként élte meg a Dominikán töltött heteket, számára az éhezés sem jelentett gondot. A műsorvezetők mégis többször rákérdeztek, hogy hogyan tudták összeszedni az erejüket úgy, hogy nem kaptak elegendő ételt.

„Nagyon hálás vagyok, hogy ezt megélhettem, egy fantasztikus kaland volt. Nekem a legkisebb tényező az volt, hogy éheztünk, az egész életemet végigdiétáztam. Számomra ez nem volt probléma. Az ügyességi feladatok viszont nehézséget okoztak. Világéletemben utolsó voltam ezekben és bénáztam” – mondta Evelin, majd még egyszer szóba került az éhezés. A celeb versenyző szerint a társai rosszul viselték a dolgot. 

„Voltak olyan játékosok, akiket megviselt mentálisan és a butulás szélén voltak” – állítja Gáspár Evelin, akinek a piros betűs napok és a nőiség megélése okozott gondot. Elárulta, neki nem volt problémája azzal, hogy smink nélkül mutatkozott és reggel már ott volt mellette egy kamera, hiszen gyakorlatilag így nőtt fel. 

gáspár evelin

Gáspár Evelin a Survivorről (Fotó: RTL)

Még több Survivor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top