nlc.hu
Sztárok

Krizsán Lili esett ki a Sztárban Sztár leszek! 2. élő-show-jában

Sztárban Sztár leszek!: Köllő Babett versenyzője esett ki, Krizsán Lilinek kellett távozni

Egymás nyakában zokogtak a versenyzők, mikor kiderült a szavazás eredménye.

A Sztárban Sztár leszek! 2. élő show-jában a legkevesebb szavazatot Krizsán Lili és Urbán Edina produkciója kapta, így ők kerültek a veszélyzónába. A nézők végül Urbán Edinát mentették meg, így a Köllő Babett csapatába tartozó Krizsán Lilinek – aki ezúttal Bebe Rexha bőrébe bújva mutatta be produkcióját – kellett elhagynia a műsort. A búcsúzó és a még versenyben maradt énekesnő egymás nyakába borulva zokogott.

Krizsán Lili

Krizsán Lili számára véget ért a Sztárban Sztár leszek! (Fotó: Sajtószoba)

„Tudom, hogy most nagyon nehéz neked, de nagyon-nagyon jó vagy. Úgy érkeztél ebbe a versenybe, hogy azt mondtad: küzdesz azzal, hogy elismerjenek. Hidd el, hogy mi elismerünk! Iszonyú jó vagy!” – biztatta a tehetséges énekesnőt Tilla, miután kiderült, hogy Krizsán Lili számára véget ért a Sztárban Sztár leszek!.

A kiesett versenyző könnyezve mondott köszönetet, s üzent mentorának: „Nagyon hálás vagyok mindenkinek és köszönöm azt a sok-sok segítséget, amit itt kaptam. Babszi, imádlak!”

Nézd meg Krizsán Lili produkcióit a Sztárban Sztár leszek!-ben!

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top