nlc.hu
Sztárok

Az x-faktoros Hollósi Máté drámája

Kétszer is agydaganattal műtötték az x-faktoros Hollósi Mátét: „A mai napig ott van a tumor egy része”

A zene a legnehezebb pillanatokban is erőt adott a fiatal versenyzőnek.

Az X-Faktorban versenyző Hollósi Máté mindössze 10 éves volt, amikor kiderült, hogy agydaganata van. Elesett, a kórházban pedig megnézték, nincs-e agyrázkódása, így derült, hogy tumor növekszik a koponyájában. „Ha ennek a véletlennek köszönhetően nem veszik észre, akkor maximum pár hetem lett volna hátra” – mesélte a Blikknek a tehetségkutató versenyzője, aki azóta két műtéten is túl van. „A mai napig ott van a tumor egy része. Nem lehet tudni, hogy mikor újul ki vagy nő meg, de nem hagyom, hogy ez határozza meg az életemet” – vallotta be a 21 éves rapper.

Hollósi Máté

Hollósi Mátét továbbjuttatták a mentorok a Táborba (Fotó: Sajtóklub)

Hollósí Máté kálváriája a két a műtét után továbbfolytatódott: családjával az utcára került, a kezelések miatti utazások ugyanis felemésztették a család pénzét. „Elárverezték az otthonunkat, anyu egyik barátja fogadott be minket. (…) Sajnos dolgozni nem tudok, mert munkaképtelennek nyilvánítottak. (…) Nem nagy hírnevet akarok. (…) Azért jelentkeztem a műsorba, hátha valaki felfedez” – árulta el a bulvárlapnak a Táborba továbbjutó fiatal.

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top