nlc.hu
Sztárok

Válaszolt L.L. Juniornak Szaszák Zsolt

Reagált L.L. Junior durva kirohanására a Sztárban Sztár leszek! versenyzője: „Fáj, hogy rám irányította minden indulatát”

Szaszák Zsolt állítja, nem akarta kifigurázni a roma zenészt, de bocsánatot kérni sem akar.

Mint arról beszámoltunk, botrány tört ki Szaszák Zsolt Sztárban Sztár leszek!-ben bemutatott produkciója után, L.L. Junior ugyanis sérelmezte az előadást, mondván, inkább volt paródia az előadás, mintsem tisztelettudó másolás. 

Szaszák Zsolt

Szaszák Zsolt mint L.L. Junior a Sztárban Sztár leszek! 2. élő show-jában (Fotó: Sajtószoba)

„Elegem van abból a paródiából, amit a roma előadókkal csinálnak. Miért kell orrot felhúzni, grimaszolni valakinek, ha roma előadót utánoz? (…) A jelenség bosszantott fel, hogy 2021-ben még mindig itt tartunk, és hogy még mindig karikatúraszerűen utánozzák a roma zenészeket”magyarázta a Blikknek a kirohanását a roma rapper, hozzátéve: nem Szaszák Zsoltra haragszik.

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője bevallotta a bulvárlapnak, hogy senkit sem akart megbántani: „Elsősorban magamnak és a mesteremnek, Tóth Gabinak akartam megfelelni. (…) Nem állt szándékomban, hogy nevetség tárgyává tegyem Juniort. Nagy rajongója vagyok”. Mint mondja, a sérelmezett orrfelhúzás csupán egy technikai megoldás volt a jobb hangutánzás érdekében. „Azt gondolom, nincs miért bocsánatot kérnem. (…) Rosszul esett a posztja. Fáj, hogy rám irányította minden indulatát” – tette hozzá Szaszák Zsolt.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top