nlc.hu
Sztárok

Tom Cruisera alig lehet ráismerni

A világ rácsodálkozott Tom Cruise felpüffedt arcára

Egy baseballmeccs nézői közé ült be a Mission: Impossible-filmek sztárja, Tom Cruise, akik kedvesen szelfizgetett a rajongókkal, ám az ott készült képeket látva a világ megrémült: „Úristen, ez az ember már nem úgy néz ki, mint a Top Gunban!”

Tom Cruise jelenleg 59 éves, de nem túlzás azt állítani, hogy nem igazán néz ki többnek 45-nél. Legalábbis ez volt a helyzet egészen addig, amíg el nem látogatott Los Angelesben egy Los Angeles Dodgers és San Francisco Giants baseball-mérkőzésre. Az agyat eldobós kaszkadőrmutatványairól híres Tom Cruise jelenléte természetesen akkora esemény volt, hogy még a kivetítőre is kitették, a rajongók pedig megrohanták őt képekért. Ő profi sztárhoz méltó módon állta a sarat, viszont a képek okozta közösségi médiás reakciók láttán valószínűleg nagyon bánhatja, hogy aznap kimozdult otthonról – derül ki a 24.hu cikkéből.

Tom Cruise baseballt néz (fotó: Profimédia)

Tom Cruise baseballt néz (fotó: Profimédia)

A közösségi médiában rengetegen hüledeznek azon, mennyire megváltozott a színész arca. A többségi vélekedés szerint valamilyen szépészeti beavatkozás lehet a ludas.

Persze néhányan megpróbálták megvédeni a kedvencüket azzal, hogy bárkiről lehet előnytelen fotót készíteni, csakhogy Cruise-ról azon a meccsen rengeteg fotó készült, és az összes előnytelennek tűnik.

Bízzunk abban, hogy amint a szépészeti beavatkozás már nem lesz olyan friss, visszakapjuk a jóképű Tom Cruise-t.

Sztárok és szépészeti beavatkozásaik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top