nlc.hu
Sztárok

Lourdes akkor és most

Lourdes igazi bomba nő, sorra hódítja meg a kifutókat Madonna 24 éves lánya

A 24 éves Lourdes dögös, felnőtt nővé cseperedett, aki 24 éves korára már sorra hódítja meg a kifutókat és kapja a felkéréseket híresebbnél híresebb divatmárkáktól.

Lourdes 1996 októberében született, a lány édesapja a kubai származású Carlos Leon, akivel Madonna 1994 és 1997 között alkotott egy párt. Bár kiskorában nem láthattuk sűrűn a magazinok címlapjain, de Lourdes nem tétlenkedett: leérettségizett a La Guardia High School of Music & Art and Performing Arts nevű művészeti iskolában, és elkezdte építeni a karrierjét a divatvilágban, modellként.

Lourdes akkor és most

Lourdes 2009-ben, 13 évesen (Fotó: Marcel Thomas/Getty Images) és Rihanna modelljeként, napjainkban (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Kezdeti sikerek

Lourdes 2011-ben debütált modellként, Madonnával akkor dobták piacra a Material Girl kollekciójukat, amit a rajongók a Macy’sben szerezhettek be. Ezután olyan divattervezők kérték fel modellként, mint Stella McCartney vagy Marc Jacobs.

Azóta pedig nincs megállás

A Versace szeptemberben mutatta be 2022-es tavasz-nyári kollekcióját, ami az olasz divatházhoz hűen újfent igazán izgalmasra és látványosra sikerült.

A milánói kifutó csapatát Gigi Hadid és Emily Ratajkowski mellett idén többek közt Madonna 24 éves lánya, Lourdes Leon is erősítette, aki látványos sminkben és egy oldalt kivágott, ezüst midi ruhájában profiként vonult végig a kifutón.

Lourdes akkor és most

Lourdes Olaszországban, a Versace-divatbemutatón (Fotó: Mondadori Portfolio/Getty Images)

Lourdes egyébként Rihanna fehérnemű- és fürdőruha-kollekcióját is népszerűsítette már idén, a Fenty x Savage darabjaiból kapott magára párat. A divatcég legújabb bemutatóját szeptember 24-én tartották, Lourdes pedig adott belőle egy kis ízelítőt az Instagram-oldalán.

Lourdes akkor és most

Dögös fotósorozat készült Madonna 24 éves lányáról (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

Ugyancsak idén jelentek meg fotói a Vogue magazinban, ahol Lourdes – becenevén Lola – interjút is adott.  Elmondta, milyen érzés Madonna lányaként érvényesülni. A 24 éves lány arról beszélt, hogy sokan azt gondolhatják, egyszerű az élete, mert Madonna lánya, de ez messze nincs így.

„Az emberek azt gondolják rólam, hogy egy tehetségtelen, gazdag kölyök vagyok csak, pedig ez nincs így” – mondta, és azt is elárulta, hogy teljesen függetlenítette magát az édesanyjától, a főiskolai tandíját saját maga fizette ki. New Yorkban él, Bushwick városnegyedben.

A modellkedés mellett a tánc a hobbija, aminek szívesen hódol. „Egy tanárom teljesen új módon magyarázta el nekem, mit is jelent ez a fajta mozgás. A tested segítségével határozd meg a körülötted lévő teret, és az a cél, hogy azt megváltoztasd. Ez egy nagyon meztelen kifejezési forma” – árulta el a Vogue-nak adott interjújában. 

Akkor és most

 
(Nyitókép: Getty Images/Kevin Mazur)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top