nlc.hu
Sztárok

Palik László új párja

Palik László és új párja már 20 éve ismeri egymást, Marsi Anikó is kedveli a sztárügyvéd Petrát

Pailk László és Marsi Anikó egyaránt boldog az új párkapcsolatában. Ismerőseik szerint mindketten jól érzik magukat a kialakult helyzetben.

Mint arról beszámoltunk, új barátnője van Palik Lászlónak, a kapcsolatukat pedig nyíltan vállalják is. A Blikk most fotókat is közölt arról, az Exatlon műsorvezetője és sztárügyvédnő párja már az iskolához is együtt mennek a gyermekeikért. 

Palik László

Palik László új párkapcsolatára Marsi Anikó is áldását adta (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

A bulvárlap megtudta, hogy Palik László és új barátnője, Petra közel 20 éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg. A válófélben lévő hölgy kisfia ráadásul ugyanabba a suliba jár, ahova a műsorvezető fiai.

A Blikk értesülései szerint annak ellenére, hogy Palik Lászlóra és Marsi Anikóra rátalált az új szerelem, a válás továbbra sem került szóba közöttük. Az ismerősök szerint mindenki jól érzi magát a kialakult helyzetben, sőt a tévés külön élő felesége is áldását adta Palik új kapcsolatára. „Anikó ismeri Petrát, sőt kedveli is. Fontos neki, hogy ki van Laci mellett” – árulta el Marsi Anikó egyik ismerőse.

Olvass még Palik Lászlóról és Marsi Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top