nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra és lánya, Zorka kapcsolata

Szinetár Dóra néha a fürdőszobába bújik, hogy sírhasson: “Nem szabad, hogy ő ezt lássa”

Lánya csalódásainál a színésznő szíve is kettétörik.

Mint arról beszámoltunk, Szinetár Dóra és nagyobbik fia, Lőcsei Marci utaztak a jövőbe Friderikusz Sándor szombat esti műsorában. A 44 éves színésznő elárulta az Életünk történetében, hogy minden alkalommal eltörik nála a mécses, amikor csalódni látja 13 éves lányát, Zorkát. Ezekben a kőkemény pillanatokban az ő szíve is kettétörik.

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra nagyon a szívére veszi lánya lelki problémáit – Fotó: Sajtóklub

Én amióta ő van, arra gondolok, fiús anyukának lenni azért sokkal könnyebb. (…) Valahogy könnyebb megélni azt, ahogy egy fiú éli a kamasz éveit, a szerelmeit, a csalódásait, mert hát mégis csak egy férfi. (…) Mégis csak ő az erősebb. A csalódásból, a fájdalomból egy férfiember kijön belőle, de amikor egy lány összetörik, azt az embernek nehezebb megélni, mint neki magának. Én nőként sokkal jobban összetörtem minden ilyen helyzetben, mint a másik oldalon lévő férfiember. (…) Amikor neki vannak komoly bajai a maga 13 évével, komoly lelki problémái, akkor iszonyatosan bölcsen neki elmagyarázom, elmondom neki, miért nem szabad összeomlani, aztán kijövök a szobájából, bezárkózom a fürdőszobába és ott sírva fakadok, mert attól még nagyon sajnálom, de nem szabad, hogy ő ezt lássa, mert az kell, hogy ő azt ebből értse: meg kell oldani, ez működni fog” – vallotta be Szinetár Dóra.

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top