nlc.hu
Sztárok

Palik Lászlótól megvált az Exatlon

Nem Palik László vezeti az Exatlon Hungary következő évadát, a TV2-től is búcsúzik

Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary – jelentette be a TV2.

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sokéves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre. Három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytól és a TV2-től.

palik lászló

Palik László már nem a TV2-nél dolgozik (Fotó: TV2)

„Az Exatlon Hungarynak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brandnek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!” – tette hozzá Palik László.

Palik László és az Exatlon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top