nlc.hu
Sztárok

Boros Lajos elmondta, Bochkor küldte el a Bumerángból

Boros Lajos szerint Bochkor kérte, hagyja ott a Bumerángot, mert már túl idős

Boros Lajos, a Lalikirály+ Győző adásában elárulta, egyáltalán nem az ő ötlete volt kiszállni a Bumerángból, hanem tulajdonképpen Bochkor küldte el a műsorból. Bochkor szerint ez nem így volt.

Éveken át hatalmas népszerűséggel ment a reggeli rádióműsor ­Bochkor Gábor és Boros Lajos vezetésével. Amikor a közkedvelt műsoruk, a Bumeráng megszűnt, tüntettek érte a rajongók, ám a közönség akkor lepődött meg igazán, amikor Boros Lajos bejelentette, a kora miatt abbahagyja a reggeli rádiózást. 

Bochkor Gábor, Boros Lajos, Bumeráng

Fotó: Smagpictures

A Blikk azt írja, hogy most Boros a Blikk + Győző adásában elárulta, ő nem akart távozni, Bochkor küldte el a műsorból.

„Amikor kiléptem a teremből, és megtudtam, hogy már nem vagyok benne, akkor én ott abba majdnem beledöglöttem. Onnan tudtam, hogy bele kéne dögleni, hogy láttam a megkönnyebbülést rajtuk…” – vallotta be Szabó Győzőnek Boros Lajos, akit állítása szerint Bochkor már túl öregnek tartott. Ő úgy emlékszik vissza, hogy egy értekezleten Bocsi egyszer csak azt mondta: „Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves” – emlékezett Boros Lajos, aki állítja, azt a magyarázatot kapta, az ő kora miatt nem tudták megfelelően felvenni a harcot az akkor már erősnek számító konkurenciával, Sebestyén Balázsékkal. Az egykori rádiós szerint nem rendezett jelenetet, hanem elfogadta a rádiós társa ultimátumát, és nem sokkal később nyugdíjba vonult. 

A rádiós páros viszonya nem volt túl jó korábban sem, lényegében csak a stúdióban álltak szóba egymással. „Mit kedvelhetnék benne? Tűz és víz vagyunk. (…) Nem érdekel engem az, ami őt, őt sem, ami engem. Másfajta a tudásunk, a gyökereink és a világlátásunk is” – nyilatkozta egyszer Lali király, aki szerint előfordult, hogy majdnem tettlegességig fajultak a vitáik. „Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tized másodperccel hagytuk abba” – állította a súlyos szívműtéten átesett Boros.

Bochkor Gábort teljesen meglepte Boros kijelentése, szerinte ez másképp történt.

„Lajos az utolsó években sokszor mondta, hogy fáradt, nincs kedve már ezt csinálni. Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad, és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné. Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte… Azt is szerettük volna, ha egy nagy bulival ér véget a közös pályafutásunk, de mivel közben megszűnt a Neo, erre már nem nyílt lehetőségünk. Lajos egyébként 65 éves volt, amikor befejeződött a Bumeráng” – árulta el a Retro Rádió reggeli műsorának műsorvezetője, aki nyáron egy adás erejéig vissza is hívta régi társait, Borost és Voga processzort.

Fotó: Smagpictures

Kitalálod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top