nlc.hu
Sztárok

Ezért távozhatott Palik László a TV2-től

Kiderült, miért távozhatott Palik László a TV2-től

A Blikk szerint nem volt békés Palik László és a TV2 szakítása.

Tegnap egy közleményben értesítette a médiát a TV2, hogy Palik László kilép az Exatlonból, a következő évadot már nem ő vezeti. Emellett a TV2-től is búcsúzott: a nyilatkozatok azt sugallták, hogy békés volt az elválás, de a Blikk kiderítette, hogy mi állhatott a szakítás hátterében.

A felvetődő problémák miatt távozott a televíziótól a műsor korábbi producere, Wágner Tamás, Palik pedig az ő korábbi feladatait is ellátva szeretett volna nagyobb befolyást. Egyébként is több olyan döntést hozott, amely feszültséget keltett a stábban – írja a lap.

Palik László a következő szavakkal búcsúzott a műsortól és kollégáitól: „Hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni” – nyilatkozta a műsorvezető, akinek bár a karrierje további része kérdéses, a magánéletében szárnyal.

Palik László

Palik László, fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top